Hamisítatlan Ösztön a Haverockerek Tehetségkutatón!

A Hamisítatlan Ösztön Zenekar egy 4 tagú banda, mely könnyebb rockzenét játszik. Repertoárjukban saját számaik szerepelnek, valamint néhány “cover” is hallható koncertjeiken. A zenekar különlegessége az, hogy mindegyikünk egy egyéniség, szeretnek színt vinni a koncertjeikbe. Maga a bandanév is így alakult, hiszen a rockzene iránti szenvedélyük egy hamisítatlan érzés, egy belülről jövő ösztön.

Kérdeztünk pár dolgot a csapattól, ami segíthet nektek is a döntésben, hogy továbbjuttatjátok-e őket a döntőbe! Ha tetszik, amit a zenekar csinál, nyomj egy Like-ot verseny videójukra:

Mit érdemes tudni a csapatról?
A Hamisítatlan Ösztön Zenekar 2016-ban alakult meg. Furcsa nevünk is ekkor született, melyet később Ösztön Zenekarra rövidítettünk, de hivatalosan még mindig a teljes nevünket használjuk. A különös elnevezésünkkel a rockzene iránti érzésünket fejezzük ki, mellyel a hallgatóságunk is tud azonosulni, ugyanis ez az érzés egy belülről jövő, egyszerűen hamisítatlan őszinte ösztön. Főbb stílust nem tudnánk megnevezni, melyet követünk, ugyanis egy új stílusú rockzenét szeretnénk létrehozni. Tartalmának főbb jellemzője a változatosság. Szeretjük az akusztikus elemeket belevinni a rockzenébe úgy, hogy attól még megmaradjon a kellő energia. Példaképeink természetesen vannak, melyek hazai és külföldi sikerzenekarok. Repertoárunkat ezen együttesek dalainak cover-jeivel színesítjük, illetve azok számára akik nem ismernek minket, remek eszköz, hogy bekapcsolódhassanak a buliba.
Célunk mindenképp a nagyobb ismertségre való szert tevés, még több buli, közös élmények a közönséggel, stúdiózások és a többi velejárója. Szeretnénk rengeteget fejlődni, ezáltal idővel kiemelkedni a rétegből, és természetesen végül mi is komolyan szeretnénk ismert zenekar lenni.

Szerintetek miért nektek kellene bejutni az első 3-ba?
Úgy gondoljuk azért kellene bekerülnünk az első háromba, hogy segítségetekkel tehessünk még egy lépést azért, amit mindannyiunk közösen megálmodott mikor létrejött a Hamisítatlan Ösztön Zenekar. Ezt mi nem egy fiatalkori korszaknak tekintjük, sem hobbinak. Ez a mi életcélunk, ez a mi velünk született ösztönünk!

Hol találkoztatok a tehetségkutatóval?
A tehetségkutatót egy lelkes rajongónk javasolta számunkra, melyre azonnal igent mondtunk, és még aznap jelentkeztünk.
Azért neveztünk a versenyre, mert úgy érezzük megvan bennünk a kellő elszántság és kitartás céljaink mellett ahhoz, hogy elérhessük vágyainkat, és szeretnénk ha ezt a szavazók illetve a rendezőség is felismerné bennünk.

Mit üzentek a közönségnek?
A közönségnek csak annyit üzennénk, hogy ha bennük is él ez a rockzene iránti Ösztön, akkor ne hagyják elveszni azt akkor sem, ha a legtöbb ember szerint ez csak egy korszak. Ne féljenek az idősebbek sem attól, hogy ez rétegzene! A fiatalok pedig ne engedjék, hogy a többség a zenei ízlésük miatt kiközösítse őket! Miképp az már meg van írva, a rockzene örök és elpusztíthatatlan! Akár csak az ösztön, mely bennünk él. Higyjétek el, a rockzenei táborhoz a legjobb tartozni. Sehol máshol nincsenek ekkora bulik!!

__________________________________________________________________________

Verseny Támogatói:

Echo Recording Stúdió, Bass Pro hangszerbolt, Végállomás Klub

Szavazási határidő: Január 31.

Nyeremények:

I. hely: 3 Dalos Felvétel az Echo Recording Stúdio által.
II. hely: Fellépési lehetőség a Végállomás Klubban (Szombathely)
III. hely: Bemutatkozási lehetőség weboldalunkon, videó formában.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X