Grave / Malevolent Creation koncert a Kék Yuk-ban november 28-án!

Hello Világ!

A Hammer Concerts bemutatja: Grave / Malevolent Creation koncert a Kék Yuk-ban november 28-án! – ‘Death Raid Over Europe’ turné

Grave 08.09.2012 Session Century Media Yard Sale 08.09.2012 Dortmund, Germany

Grave 08.09.2012 Session
Century Media Yard Sale 08.09.2012
Dortmund, Germany

Az Ola Lindgren vezette svéd death metal intézmény Grave nemrégiben adta ki a tizenegyedik nagylemezét Out Of Respect For The Dead címmel, és jó hír, hogy november 28-án, tehát most szombaton be is mutatják a friss anyagot a budapesti Kék Yuk-ban, méghozzá egy másik death metal intézmény, a szintén friss albumos amerikai Malevolent Creation társaságában. A bemelegítésről a veszprémi morbid grindcore alakulat, a Krampüs fog gondoskodni.
Krampus
A Costin Chioreanu (At The Gates, Paradise Lost, Arch Enemy, vagy itthonról a Mörbid Carnage) által készített borítóba csomagolva érkezett október 16-án a svéd death metal egyik úttörőjének, a GRAVE-nek a legújabb nagylemeze “Out Of Respect For The Dead” címmel. Ola Lindgren gitáros/énekes, Mika Lagrén gitáros, Tobias Cristiansson basszer/énekes és Ronnie Bergerstål dobos tavaly ősz óta dolgozott a legutóbbi lemez, az igen jól sikerült, 2012-es Endless Procession Of Souls folytatásán. „Ez lesz az egész pályafutásunk egyik legdühösebb és leggonoszabb lemeze!” – nyilatkozta a zenekar. Hogy ez így van-e, azt élőben lehet tesztelni most szombaton.

Grave: Mass Grave Mass hivatalos videó:

A floridai Malevolent Creation öt év után idén új nagylemezzel jelentkezett. A zenekar immáron tizenkettedik stúdióalbuma a Dead Man’s Path címet kapta, mely szeptember 18-án jelent meg. A világ két legnevesebb, leghosszabb ideje fennálló death metal bandája tehát együtt indult a ‘Death Raid Over Europe’ körútra, hogy bemutassák új lemezeiket!

Malevolent Creation: Blood Of The Fallen hivatalos dalszöveges videó:

Az estét a tavaly óta új énekessel operáló veszprémi morbid grindcore horda, a Krampüs fogja nyitni.  

Krampüs: Graveyard Blowjob:

a Hammer Concerts bemutatja: Grave, Malevolent Creation, Krampüs koncert
2015. november 28. szombat
Budapest, Kék Yuk
Belépő:
Elővételben: 3999 HUF
Helyszínen és a Ticketportál hálózatában 4999 HUF
Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, a metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában
MalevolentCreation
Jegylinkek:

Metalshop

Ticket portal

Esemény ITT!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X