Gloryhammer, Nekrogoblikon, Wind Rose február 7-én a Barba Negrában

Már csupán egy hetet kell várni február 7-ig, amikor az Angus McFife és Zargothrax intergalaktikus csatáját epikus űr-fantasy metalba foglaló Gloryhammer a Nekrogoblikon goblinjaival és a Wind Rose törpjeivel szövetkezve foglalják el a Barba Negra színpadát. A jegyeket érdemes minél hamarabb beszerezni, hiszen a bejáratnál már csak korlátozott számban lehet majd vásárolni, mivel a jegyek több, mint 80%-a már elfogyott!
Az eseményről tájékozódj a Facebook-on is!
https://www.facebook.com/events/2062415537387939/

A három fellépőről:

Gloryhammer

Gloryhammer Christopher Bowes (Alestorm) által létrehozott univerzuma zombiunikornis-invázióval, lézersárkányokkal és űrvarázslókkal már önmagában garantálja az este derűs hangulatát, az alternatív űr-Dundee és Fife királyságának történetet folytató “Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex” című legutóbbi album dalait a magyar közönségnek most másodízben is elhozza a zenekar, a tavalyi Rockmaratonos koncert után most elsőként egy teljes hosszúságú headliner program keretében. A zenekar élén Angus McFife szerepében éneklő Thomas Winkler legutóbb a Nanowar of Steel “Valhalleluja” című karácsonyi gospel-metal paródiájában vendégeskedett az IKEA-fanatikussá vált Odin szerepében.

Nekrogoblikon

Az este folyamán bizonyára előkerülnek a zöld goblinmaszkok is, a rengeteg műfajt vegyítő amerikai Nekrogoblikon szintén legutóbbi korongjuk, a “Welcome to Bonkers” bemutatására készülnek. A zenekar 2006-ban indult útjára, ez idő alatt 4 nagylemezt készítettek, melyek alaptémái a melodic death metal és a metalcore-tól a power metal és az elektronikus rock-ig igen változatos dalokkal és humoros dalszövegekkel garantálják a szórakozást. Következő nagylemezükön jelenleg is dolgoznak, ennek megjelenése valószínűleg az idei év folyamán várható.

Wind Rose

Többeknek 2019 egyik legnagyobb meglepetése lehetett a Wind Rose kiválóan sikerült negyedik nagylemeze, a “Wintersaga”. Az Erebor törpjeinek legádázabb ivós- és csatadalait monumentális kórusokkal, és nem kevés Turisas, Ensiferum, Korpiklaani és Wintersun hatással megzenésítő korongnak minden tétele akár első hallás után könnyen a fejünkben ragadhat, nem kérdéses tehát, hogy már az estét nyitó zenekar miatt is érdemes korán érkezni. A friss lemezen helyet kapott a Minecraft játékból Yogscast jóvoltából Youtube-on keresztül útjára indult népszerű “Diggy Diggy Hole” dal metalos feldolgozása is.

2020. 02. 07. péntek
Barba Negra Music Club
Kapunyitás 19:00
Jegyár: 7 999 Ft (a helyszínen)

Jegyek elővételben: https://jegy.rock1.hu/gloryhammer_20200207?fbclid=IwAR2GBLRF_6ll-n7bc1CnIKEm0p47IqityIr8v0eTmBlHlk8he-iHTPLwPCA

Látogass el a Hammer Concerts Facebook és Instagram oldalára!
https://www.facebook.com/hammerconcerts/
https://www.instagram.com/hammerconcertshungary/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X