Gencsapáti, Edda, és Tankcsapda

Hello Rockerek!

 

Bizonyára tudjátok, hogy tegnap Gencsapátiban voltunk egy igazi ereszd el a hajamat bulin 😀 Sajnos be kell vallanunk, hogy képekkel nem tudunk szolgálni, mert annyival magával ragadott a buli hangulata elfelejtettük, hogy fotózni is kéne. 😀

Ez persze nem feltétlen rossz, hiszen egyértelműen látszik, hogy király kis koncerten jártunk.

Edda koncertre mentünk Gencsre, így magáról a fesztiválról sokat nem tudunk elmondani. Viszont köszönjük a szervezésnek hogy egy ilyen rock estét is csináltak.

Bevalljuk őszintén mi Eddán még nem nagyon jártunk, így nagyon érett már ez a dolog. Nem bántuk meg természetesen. Zenekar minden féle, és fajta zenével állt elő, mindenkinek a kedvére téve ezzel. Örök hálánk nekik.

Edda végén még maradt bennünk kis tartalék, de nem is volt baj, hiszen jött a Szájon B*szott Tankcsapda!!! 😀
Legalábbis ahogy a csapat koncerten szokta emlegetni magát. Bár mostanában Ritmus doktor, Dallam díler, és Rock n Roll diplomata néven is ismertek. Nah de a neveken túllépve, a koncert közepébe vágva Forró, pünkösdi este volt. 😀 Fiúk ölébe mondjuk nem, de a nyakukba ültek a lányok, és tomboltak ugyanúgy, ahogy eddig minden évben, minden Tankcsapda koncerten lenni szokott! Srácok hűen magukhoz tartották a hangulatot, és persze mindenbe lehet hibát találni, vagy bele kötni, de minek? Zenekar így teljesn, nekünk így tetszik, és imádjuk őket.

Igazi bulit varázsoltak nekünk, ahol kiereszthettük a gőzt!

Óriási köszönet mind a két zenekarnak a fergeteges hangulatért, és a szervezőknek az ötletért. Nah meg persze köszi mindenkinek aki valamilyen formában részt vett abban, hogy a buli létrejöhessen, és persze NAGY NAGY köszi nektek, hogy eljöttetek és együtt éreztük a Rock n Roll rugóját!

Fesztivál által készített képek ITT!

Untitled-11-300x238

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X