Folyamatosan gyakorol a Smoking Frog a járvány ideje alatt!!!

Erősen vonulunk még a járvány útján! Nincsenek koncertek, nincsenek fesztiválok. A zenekarok az online felületeket leszámítva elszigetelődni kényszerültek a közönségtől. Mi most megkerestünk bandákat azzal, hogy megkérdezzük hogy telik a járvány alatt az idejük, mennyire érnek el titeket, rajongókat. A Smoking Frog zenekartól Kecskés Tamást értük el, aki továbbította kérdéseinket a csapatnak! A zenekar egyébként részt vett volna weboldalunk szülinapi buliján, amit innen is köszönünk nekik. Ez is sajnos most elmaradt, viszont mindenképp pótolni fogjuk.

Most pedig nézzétek milyen válaszokat kaptunk:

Kép forrása: Facebook – Smoking Frog

Nagyon sok zenekart érint a korona vírus, és annak hatásai. Nálatok sincs másképp, hiszen sorban
maradtak el bulik, aztán oda jutottunk végül hogy már egy koncert sincs megtartva. Hogy álltok
hozzá ti, a kialakult helyzethez?

Smoking Frog : Köszönjük a megkeresést! Mi is szomorúan és nehezen fogadtuk a hírt. Gyakorlatilag a Kalapács zenekarral közös turnénk utolsó negyede törölve lett és egyik napról a másikra abbamaradtak a dolgok, de mindenképp amellett állunk, hogy a vírus terjedését lassítani kell vagy megállítani.

Mivel töltitek a mindennapokat most, a járvány ideje alatt?

Smoking Frog: Mindenki dolgozik, valaki otthon valaki a munkahelyén változatlanul. Mellette a hirtelen jött szabadidőnket többnyire gyakorlással töltjük, és más hobbikra is több idő jut.

Látok zenekaroknál különféle módszereket, a közönség szórakoztatására. Facebook live-ban koncert, vagy fizetős albumokat tesznek online hallgathatóvá ingyen. Ti milyen módszerrel próbáltok közel maradni a rajongókhoz?

Smoking Frog: Inkább nosztalgiával maradtunk szem előtt , felelevenítve a turné egyes pillanatait , közzétettük több helyen is a videoklipeket és egyéb érdekességeket!

Kép forrása: Facebook – Smoking Frog

Mit gondoltok, meddig tarthat el a járvány? Lesz-e még idén bárhol koncert?

Smoking Frog: Őszintén szólva bízunk benne , hogy a nyári bulik egy részét megtartják majd , de ahogy most állnak a dolgok nem igazán látjuk mikor állhatunk újra színpadra! Hogy meddig tart még a vírus?….a fene se tudja 😀

Vannak terveitek jövőre nézve?

Smoking Frog: Természetesen vannak tervek , de ez egyelőre maradjon a backstage-ben 😉

Ha a mostani helyzeteteket nézzük, hol tart a zenekar? Vannak páran, akik úgy érzik a járvány a
fennállásuk végét is eredményezheti.

Smoking Frog: Mi ettől nem félünk , illetve nem ez a megélhetésünk. Egy kis plusz időt viszont kaptunk , hogy tovább fejlődjünk mind egyénileg mind zenekari szinten, és újult erővel térhessünk vissza a deszkákra.

Összejártok próbálni, vagy online tartjátok a kapcsolatot?

Smoking Frog: Egyelőre mindenki otthon gyakorol, és amint rendeződni látszanak a dolgok újra elkezdődnek a próbák. Természetesen a kapcsolatot tartjuk online amennyire lehetséges!

Kép forrása: Facebook – Smoking Frog

Kihasználjátok a kényszerpihenőd dalok írására?

Smoking Frog: Folyamatosan vannak ötletek , ezek egy része megmarad vagy átalakul és van amit kukázunk. Teljes leállásról szó sincs 😉

Mit üzentek a rajongóknak?

Smoking Frog: Vigyázzatok magatokra és egymásra , hogy minél hamarabb találkozhassunk , a többit már Győrfi Pál elmondta helyettünk 😀

 

Nagyon köszönjük a csapatnak a lehetőséget, további sok sikert kívánunk, és most mi mást mondhatnánk, mint azt hogy maradjatok otthon, és vigyázzatok magatokra

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X