Fényben járó videoklippel jelentkezett a GreatEscape zenekar!

Újabb videoklippel jelentkezett a GreatEscape zenekar!

A 2022-ben újjá formálódott GreatEscape csapat hatalmas lendülettel, indítja a 2024-es évet. Alig a sok elfogyasztott bejgli és alkohol után, most egy videoklippel jelentkeztek nekünk, aminek a Fény címet adták. Már tavaly sem tétlenkedtek, hiszen  Augusztusban jelent meg egy daluk Történjen bármi címmel, amelyben Volner Márk a Lovecrose énekese vendégszerepelt.

Ezt a dalt a Mozdulj ránk követte, ami egyébként a régi felállásukból maradt fenn 2011-ből. A srácok ezt a nótát kicsit átdolgozták az új tagokkal, hogy ezután megjelenjenek egy
pörgős, és ütős nótával.

A csapat Punk rock stílusba sorolja magát, bár igyekeznek nagyobb, és szélesebb körben is mozogni. Erre jó példa a fentebb említett Történjen bármi dal, ami azért egy jó adag metal hangzást is magában hordoz, már amennyire a saját stílusukba belefér.

Most pedig legfrissebb, legújabb, legropogósabb nótájukat hallgathatjátok. A dal által a Fénybe léphetünk, és Szárnyalhatunk, legalábbis ezt ígéri a zenekar a dalszövegében, persze ezt csak akkor kaphatjuk meg ha velük tartunk! 😀
Minden esetre állat lett a dal, és külön szimpatikus hogy Lyrics a klip.
Szövegelés helyett pedig hallgassátok meg most!

A csapattal legközelebb Februárban találkozhattok a szombathelyi Végállomás klubban, ahol a Mozso, és a Nahi zenekarral karöltve lépnek majd fel.

Esemény link: https://www.facebook.com/events/744154120515997

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X