Félmegoldás!Interjú!!! Haverockerek verseny!

Hello Világ!

Mint tudjátok, indítottunk egy versenyt, Haverockerek névvel. Videókat, zenekarokat már láthattátok, de hogy honnan a zenekar, vagy miért jelentkeztek senki nem tudhatja! 😀Természetesen mi gondoltunk  rátok, hogy könnyebb legyen a döntés, ezért hetente egy interjút teszünk ki a zenekarokkal. Ez alapján talán könnyebb lesz eldönteni szavazzatok-e.

jelentkezőink a Félmegoldás! Nagyon köszönjük nekik a bizalmat, és a jelentkezést!
Ha bejön a zenekar stílusa, zenéje, vagy a tagok tetszenek akkor igazán nyomhattok egy Like-ot videójukra 😀

Interjúra FEL!

felmegoldas

Mit tudhatunk a zenekarról?

Balassagyarmati zenekar, akik lassan 7 éve gyűrik a hangszereket több-kevesebb sikerrel. 🙂 Stílusukat tekintve talán az alternatív punk rockhoz közel de sok elemmel színesítik számaikat. Saját dalokkal, de azért 1-2 feldolgozásba is belekóstoltak már. Kb. 4 éve koncerteznek kisebb-nagyobb kihagyásokkal városi és megyei szinten de 1-2 budapesti bulijuk is volt már. Horváth Ádám jóvoltából részt vehettek a Balassagyarmat Dalban amivel városukat népszerűsítették. Sikerült pár dalukat rögzíteni házi stúdiós megoldással illetve egy videó klipet is készítettek Anarchia ital címmel, ami Yotube-on megtekinthető illetve hallgatható.2015. januárjától egy régi jó baráttal – az Alternatíva zenekar dobosával – bővült a banda, a még színesebb játék nevében. :)Jelenleg gőzerővel dolgoznak a dalokon, hogy minél változatosabb műsorral tudjanak bemutatkozni.

Honnan jött a zenekarnév? 

Mivel egyikünk sem tanult zenész, így a kezdeti felállásban nem igazán tudtuk eldönteni, ki milyen hangszeren játsszon vagy akar játszani. A korai dalok is tükrözték a zenekar nevét mivel a számokban, csak verse, és refrén volt, se eleje, se vége, se szólók, stb….amolyan ” Félmegoldás “. 🙂 A ” Kezdet ” című dalunk pont erről szól, ami egyenlőre csak koncerten hallható, de hamarosan felvétel is készül belőle.

(Like-al szavazhattok a zenekarra)

Félmegoldás – Anarchia ital (Haverockerek verseny)Nyomjatok egy Like-ot a videóra ha tetszik! Ezzel segíthetitek a zenekar nyerési esélyeit!Balassagyarmati zenekar, akik lassan 7 éve gyűrik a hangszereket több-kevesebb sikerrel. 🙂 Stílusukat tekintve talán az alternatív punk rockhoz közel de sok elemmel színesítik számaikat. Saját dalokkal, de azért 1-2 feldolgozásba is belekóstoltak már. Kb. 4 éve koncerteznek kisebb-nagyobb kihagyásokkal városi és megyei szinten de 1-2 budapesti bulijuk is volt már. Horváth Ádám jóvoltából részt vehettek a Balassagyarmat Dalban amivel városukat népszerűsítették. Sikerült pár dalukat rögzíteni házi stúdiós megoldással illetve egy videó klipet is készítettek Anarchia ital címmel, ami Yotube-on megtekinthető illetve hallgatható.2015. januárjától egy régi jó baráttal – az Alternatíva zenekar dobosával – bővült a banda, a még színesebb játék nevében. 🙂 Jelenleg gőzerővel dolgoznak a dalokon, hogy minél változatosabb műsorral tudjanak bemutatkozni.Tagok:Dob – Puruczki Gábor ( Puru )Gitár – Lakatos Tamás ( Keny )Gitár – Kővári Tamás ( Cövek )Basszusgitár, ének – Szenográdi István ( Szennyes )Zenekar oldala:https://www.facebook.com/FelmegoldasYoutube:https://www.youtube.com/watch?v=dMe6AXt_WCo&list=PLysRIQg-1LhT-naZnCIW88Eyb6hgWZadh

Szerző: Haverock Közösség, 2015. november 2.

Milyenek a koncertjeitek?

Egyenlőre az ismeretlenség hiányában még nem nagyon alakult ki igazi ” rajongó tábor “, ezen folyamatosan dolgozunk. A bulik többsége felszabadult és vicces, bolondos hangulatban telik, igyekszünk mindent megtenni a színpadon, hogy szórakoztassuk a közönséget! 🙂

Milyen visszajelzéseket kaptok?

Ki merjük jelenti, hogy aki eddig hallgatott és / vagy látott minket szinte mindenki elismerősen nyilatkozott rólunk, sőt sokan igénylik az ilyen stílusú zenék / zenekarok hitelességét, őszinteségét!

Félmegoldás

Miért jelentkeztetek a versenyre?

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, szeretnénk minél több helyen megmutatni magunkat, így erre a versenyre is a ” szélesebb körben való elterjedés ” miatt jelentkeztünk, amit akár a díjak akár a látogatottság is mutat. Tehát célunk a közönség építés és a folyamatos visszajelzés arról, hogy jó az amit csinálunk.

Mit üzentek az olvasóknak, szavazóknak?

Mi vagyunk a Félmegoldás, négy vicces, bolond ” gyermek “, akik szórakoztatni akarnak! Segíts nekünk, hadd terjedjünk, mint egy járvány! 🙂

    Egyik számunkból idézve: ” Gyere és játssz! ” ( Félmegoldás – Játssz! )

Nagyon köszi a válaszokat! Rockerek ti pedig szavazzatok, ha tetszik a dal, illetve a zenekar! 🙂

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X