Falcon Project-XVI. Nemzetközi Jótékonysági Motorostalálkozó és Rockfesztivál-Győrüjbarát

Nemzetközi Jótékonysági Motorostalálkozó került megrendezésre Győrújbaráton imárron XVI. alkalommal az Arrabona Eagles M.C. Hungary szervezésében. A már megszokott profi szervezésben, fantasztikus hangulatú programokban és színvonalas kiszolgálásban volt része minden jelenlévőnek. A hétvégi program keretein belül lépett színpadra a győri Falcon Project zenekar.

Falcon Project fényképe.

Olyan neves rock klasszikus előadók dalait hozták el a nagyközönség elé, mint P. Mobil, Lord, Edda, Pokolgép, játszottak saját dalt, illetve magyar szöveget írva hozzá, egy saját feldolgozású Bon Jovi dalt is.

Falcon Project fényképe.

Imádta a bandát és a dalokat a sátorban összegyűlt rajongótábor, mindenkit megszólítottak, hiszen a jelenlévők között nem volt olyan, akinek a szíve ne dobbant volna meg egy-egy dal hallatán, felidézve a fiatal éveket, rég elfelejtett kedves emlékeket, régi bulikat.

Falcon Project fényképe.

A fiúk remek hangulatban, hatalmasat zenéltek, ezt mi sem bizonyította jobban, minthogy a közönség a refréneket együtt harsogta a zenekar frontemberével és hangos ovációval követelte vissza a színpadra  a zenekart: szép volt fiúk, szép volt Oszi kántálták együtt a lelkes rajongók.

Falcon Project fényképe.

Ugyan a ráadást az idő szorítása miatt nem kaphatták meg, senki ne búsuljon a Falcon Project ebben az évben még jó néhány színvonalas rendezvényen lesz viszontlátható és hallható. Többek között Bősárkányban augusztus 4.-én és az egyik legnagyobb múltra visszatekintő legősibb rockfesztivál helyszínén Sitkén augusztus 25.-én.

Falcon Project fényképe.

A  nagy színpadi fellépők között voltak még a Kárpátia, Aurora, Road, Kowlsky meg a Vega,Blues Company, Moby Dick, Tankcsapda, Pokolgép, Rómeó Vérzik zenekarok.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X