Falcon Project – Jótékonysági Koncert – Motorosok – Győr

Szombaton Győrszentivánon a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ színpadán fellépett az 1983.- ban alakult győri punk együttes az Aurora,

Képtalálat a következőre: „auróra zenekar”

a hetvenkedő Deák Bill Gyula, aki egyáltalán nem néz ki hetvennek és saját bevallása szerint nem is érzi magát annyinak. Láthatóan jó erőben volt szombaton is fiatal zenész társai között és a közönségtől is állandó figyelmet követelve, lazsálásnak helye nem volt.

Képtalálat a következőre: „deák bill 70”

Ugyanitt lépett színpadra a  győri Falcon Project zenekar is.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, emberek színpadon, emberek hangszerrel, koncert, éjszaka és belső térA Srácok most is hozták a tőlük már megszokott abszolút minőséget, a jobbnál jobb dalokat, mint például egy friss saját nótát a Félhomály Bluest és a már általánosnak tekinthető remek hangulatot. Az évadzáró jótékonysági esemény az Arrabona Eagles M.C. Hungary szervezésében adott szórakozási lehetőséget erre az estére mindenkinek aki, túl azon, hogy a rock zenét kedveli szívügyének tekinti az értelmileg akadályozottak megsegítését. A Falcon Project zenekart a rajongóik legközelebb december 21.-én  az Arrabona Rock Fesztiválon  hallhatják viszont a Kate’s Music Pubban.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X