Falcon Project fergeteges koncert Edvén

2022. 07. 09. Lehetett volna egy átlagos, kissé szeles nyári este is akár, de nem így lett.  Legalábbis Edvén semmiképpen, mert ez a szombat sokáig emlékezetes marad a település lakóinak és mindnyájunknak, akik részesei lehettünk a győri Falcon Projekt zenekar fergeteges közel két órás koncertjének.

Nincs elérhető leírás.

A kezdeti nehézségeket a Srácok a megértő és türelmes közönségnek is köszönhetően profi módon áthidalták, majd őrületes tempót diktáltak végig a buli alatt, a hangulat egy percig nem lankadt, együtt lüktetett a banda és a rajongók.

A Fiúk nagy örömünkre játszottak örök kedvenc rock klasszikusokat és remek saját nótákat is.

Nincs elérhető leírás.

Sosem hittük volna, hogy egyszer egy alig 130 fős településen fogjuk magunkat úgy érezni, mintha a nyár egyik legnagyobb fesztiválján lennénk.

Hatalmas buli, fantasztikus hangulat volt!

Mire ránk sötétedett kicsik és nagyok, a fiatalok és idősek egy emberként harsogták: Falcon Project! Falcon Project! Nincs elérhető leírás.

A zenekart több helyszínen is láthatjuk, hallhatjuk még a nyáron. Többek között a 34. Sitkei Rockfesztiválon augusztus 27-én szombaton 16.00 órától, ahol garanáltan  felforrósítják a hangulatot.

Kövessétek a zenekar FB oldalát, hogy mindig időben értesüljetek a legújabb eseményekről, friss infókról: https://www.facebook.com/search/top/?q=falcon%20project%20zenekar

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X