Falakat bontó videoklip!!!! Itt a No Last Page!!

Körülbelül másfél hete jelent meg a No Last Page – Falakat bontó névre hallgató dala, egy videoklippel. Nekünk nagyon tetszik, hatalmasat alkottak a srácok, így meg is kerestük őket egy interjúval.

A srácok készségesen válaszoltak mindenféle, és fajta kérdésre! Figyeljetek!

Szeptember 1-én jelent meg a legújabb dalotok dalszöveg klippel. Már több mint ezren megtekintették a videót, milyenek eddig a visszajelzések?

A visszajelzések mindig vegyesek. Elég megosztó zenekar vagyunk főleg az énekhangom miatt, vagy nagyon tetszik valakinek vagy pedig a falra mászna ha meghallgat tőlünk egy dalt. 😀

Sok ember érezheti magáénak az érzelmekkel teli dalszöveget. Van személyes élmény, ami megihletett titeket?

A falakat bontó szövege kb másfél éve született meg, elég nehéz időszak volt számomra. Alapból egy szentimentális fazon vagyok, és akkortájt pont nagyon szerelmes voltam, meg úgy is éreztem, hogy az egész világ ellenem szövetkezett. Tipik sztori, de úgy gondoltam ebből lehet egy jó dal.

Milyennek írnátok le egy igazán Falakat bontó kalandot?

Egy falakat bontó kaland olyasmi lehet mint amikor elutazol egy tök új helyre, egy tök más közegbe ahol minden irányból megcsap a pozitivitás és az izgalom. Ezt az ember nyilván olyasvalakivel teszi meg aki fontos neki, lehet az egy szerelem vagy egy jó baráti társaság. A hétköznapokban simán lehet egy jó kocsmatúra is, ami kizökkent a hétköznapi rutinból. A lényeg, hogy egy ilyen utazás kiemeli az embert a depresszióból.

„Egyedül vagyok egy kirakat mosoly.” – Miért érezheti sok ember, hogy a mosoly manapság csak látszat?

Talán azért is fordul meg rengeteg helyen ez a téma mert a legtöbb ember elégedetlen saját magával és az életével. Én úgy gondolom, hogy a legnagyobb gond a világgal az, hogy az emberek többsége beletörődik a sorsába és nem változtat, nem vesz erőt magán, hogy olyasvalaki legyen, aki lenni akart.

Terveztek még ebben az évben újabb dalt megjelentetni? Az elmúlt időszakban gyakran léptetek fel egy este az Alvin és a Mókusokkal, még egy londoni, teltházas bulin is. Folytatódik ez a széria?

Kemény másfél évig toltuk az Alvin előtt ami életünk egyik legmeghatározóbb időszaka volt és rengeteget köszönhetünk nekik. Nagyon jó barátságok születtek azon a turnén. Természetesen szó esett folytatásról a jövőben, még nincs semmi konkrét, kell egy kis pihi, szeretnénk más bandák előtt is játszani, hogy gyarapítsuk a táborunkat, de mindenképpen szeretnénk még velük turnézni!

Mint budapesti zenekar, felléptetek már a Dürer kertben, az A38-on vagy éppen a Barba Negrában is. Van a fővároson belül olyan „álomhely”, ahol egyszer mindenképpen fel szeretnétek lépni egyszer?

Az akváriumban már játszottam a Roland Zenegaléria Zeneiskolával ( ott tanulok gitározni és énekelni is ), rohadt jó hely, szép dolog lenne ott megtölteni valamelyik termet! ?
Vagy mondjuk az A38 nagy színpad is király lenne, na meg ott a BP Park is.. ? Budapestnek rengeteg jó klubja van.

Hol találkozhat még veletek a közönség az őszi/téli szezonban?

Van még idén egy koncertünk az Alvinnal november 18-án, Szombathelyen, amit a tavaszi szezonból helyeztek át őszre egyéb okok miatt. Jövő év elejétől szeretnénk menni egy nagyobb bandával, az még szervezés alatt áll!

Nagyon köszönjük a válaszokat! Hallgassátok örömmel, az új dalt!

Szerkesztette: Nyul Debóra, Rajmon Ádám

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X