Face Bang turnényitó koncert április 1-én

Fészkelődik a Face Bang! – Ősbemutatókkal startol a „Nem tagadom” turné

Áprilisban indul a Face Bang együttes trendhagyó tavaszi-nyári turnéja. A „Nem tagadom” című koncertkörúton elhangzik a tavalyi „Több 1000 volt” demó CD teljes műsora, valamint a szintén 2016-ban napvilágot látott „Nem tagadom” kislemez összes dala, továbbá a készülő új korong anyagából is alapos bemutatót kaphatunk majd a bulikon.

A turnényitó első állomásra 2017. április elsején, szombaton kerül sor. A budapesti Legenda Sörfőzde Center színpadán nem csak a slágergyanús új Face Bang daloknak lesz premierje, hanem a dupla klipet kapott kislemez is debütál, első alkalommal kerül majd élő bemutatásra, eredeti környezetben. Így a szatíros „Hol van ma Európa szépe?” is megtekinthető lesz majd 3D-ben. 🙂

A Keresztes Steve szerzeményeit színpadra álmodó frontcsajos rockbanda tervei között a vadonatúj Face Bang album elkészítésén túl szerepel még egy, az eddig munkát összegző CD kiadása is, természetesen a friss, ütős koncertprogram alapos megutaztatása mellett.

A 2017-es „Nem tagadom” turnéval kapcsolatos további részletek, közte a további koncertdátumokkal, a Face Bang együttes honlapján, hivatalos facebook oldalán, illetve a nyitókoncert eseményében érkeznek majd, folyamatosan.

https://www.facebook.com/events/1817038741847439/

http://facebang.hu

https://www.facebook.com/FaceBangBand

https://www.facebook.com/LegendaSorfozdeCenter

Jelentkezz videókritikusnak weboldalunkhoz!
Részletek, és jelentkezés az info@haverockkozosseg.hu
e-mailen.

(A jelentkezésben szerepeljen egy általad készített videó kritika kedvenc albumodról!)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X