Face Bang emeli a tétet! Megjelent a „Nem tagadom” kislemez

A Face Bang emeli a tétet! Megjelent a „Nem tagadom” kislemez, melyhez hamarosan két új klip várható, igen súlyos előzetessel…

 

Megjelent a minden tekintetben trendhagyónak számító Face Bang (http://facebang.hu) együttes első kislemeze. A két friss felvétel -szöveges videó formájában- már meghallgatható és megtekinthető a csapat hivatalos YouTube csatornáján, (https://www.youtube.com/channel/UCdbxiXr4RYVYvHQ8B6c11gA) melyeket a tervek szerint egy extrákkal kibővített CD változat is követni fog.

A „Nem tagadom” címet viselő single az igen jó fogadtatásban részesült „Több 1000 volt” (https://www.youtube.com/playlist?list=PL18yJoPCGx-cxapJPLJIot6tzKLry2z8h) demó egyenes folytatásának is tekinthető, hiszen a dalok zenéjét és szövegét ismét Keresztes Steve (ex-Sybille) gitáros szerezte, és a mondanivaló sem változott a korábbi Face Bang szerzeményekhez képest. A vadonatúj felvételeken rajta kívül még Tóth Balu (ex-Rotkreis), basszusgitáros, Koós Marcell (Ask The Dust) dobos, Keresztes Krisztina énekesnő, valamint Nusser Ernő (Bajnok Rock Team, Időgép, Unisex) gitáros játéka hallható még.

A banda az ősszel mindkét dalhoz rendhagyó klipet forgatott, melyek közül az első premierje november 18-án, hajnalban esedékes. A „B-oldalas” „Hol van ma Európa szépe?” -akár 18-as karikást besorolást is érdemlő- videójának egyik főszereplője nem más, mint a legendás Griff (https://www.youtube.com/watch?v=BdhbyfXQUi4) együttes egykori gitárosa, Czverencz Ákos. Az igen ütősnek ígérkező alkotás előzeteseként már megtekinthető egy nem kevésbé súlyos, rendhagyó kisfilm by NOBODY.

A kép dallal, a két klippel és a kislemezhez tartozó további karaoke- és radiós verziókkal kapcsolatos fotók és további információk a következő hetekben várhatók a Face Bang hivatalos a Facebook oldalán (https://www.facebook.com/FaceBangBand), illetve az éjszakai klippremier eseményénél (https://www.facebook.com/events/921815771258478).

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X