Ezerrel hasít a ROAD: Platinalemez és ismét Sold-out buli

Hello Világ!

 

Ezerrel hasít a ROAD: Platinalemez és ismét Sold-out buli

Örömhírek érkeztek a ROAD zenekartól, ugyanis a M.A.T.T. címet viselő legújabb albumuk rövid idő alatt platinalemez lett. A lemez népszerűségének és a banda töretlen építkezésének köszönhetően a tavaszi, budapesti ráadás koncertre pedig már hat héttel a fellépés előtt az összes belépő elfogyott! Platinalemez és telt házas koncert, ennél többet senki sem kívánhatna magának, gratulálunk a ROAD legénységének!

ROAD

2015. november 20-án jelent meg a heves megyei ROAD legújabb lemeze, M.A.T.T. címmel. A szokásoknak megfelelően nagy érdeklődés övezte az új korong megjelenését, így nem okozott meglepetést, hogy a budapesti lemezbemutató alkalmából kikerült a “teltház” tábla a Barba Negra Music Club ajtajára. Ekkor azt ígérték a srácok, hogy a tavaszi “ráadás” bulira minden, és mindenki, aki kimaradt az év végi ünneplésből, egy estén pótolhat.

A négyes fogat új hanganyagával újabb vizekre evezett, az eddigi megszokottakhoz képest egy sokkal komorabb hangulatú, elgondolkodtató, mondhatjuk elmés lemezzel rukkoltak elő. A változás magában hordozta a közönség visszajelzésének sokszínűségét: egyetértésre és kétkedésre egyaránt számítani lehetett. Az idő Mátéékat igazolta, hiszen a M.A.T.T. beváltotta a hozzá fűzött reményeket: elnyerte a közönség szimpátiáját.

Április 8-án a ROAD rajongók a Barba Negra Music Club felé veszik az irányt, ahol az új dalokat telt ház előtt játssza majd a banda, ezért nem akármilyen bulira készülhetünk. A koncert szezon pedig még csak most kezdődik, további sok sikert kívánunk a ROAD legénységének, csak így tovább srácok!

Facebook: www.facebook.com/roadzenekar/

Web: www.road.hu

Youtube: www.youtube.com/watch?v=ywQdI5bMuvs

Spotify: open.spotify.com/album/1XdZXZcUjcrC2OGLG516q0

Untitled-11-300x238

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X