Év végi trendetlenkedés a Face Bang együttessel

Év végi trendetlenkedés a Face Bang együttessel és zenészbarátaival

2017. december 29-én, pénteken újra Budapesten trendetlenkedik a Face Bang. Az eklektikus rockzene megkerülhetetlen csapata stílusához hű, „arculcsapós” programmal készül a budapesti S8 Underground Clubban tartandó évzáró koncertjére. A Face Bang puritán, sallangmentes, egyszerűen-bonyolult zenei- és szövegvilága csemege azoknak, akik nem csak a látványra, hanem a „hallványra” is fogékonyak.

Az „Újra Budapesten” címet viselő buli vendégei az együttes szintén trendhagyó művészbarátai: Rohály Wica csellista, Czverencz Ákos (ex-Griff), a „Nem tagadom” kislemezhez készült dupla videóklip főszereplője és Moldován Gyula (Boeghoe) gitárosok. Ezen az estén szigorúan a muzsikáé a főszerep. Viszont Chippendale fiúk, ingyen pezsgő, vagy koponyából vért ivó félmeztelen nők nem lesznek…

Hirdess nálunk cikkeink között, alatt, vagy bárhol felületünkön!

A két részben elhangzó műsor gerincét a már jól ismert Face Bang dalok adják majd, de a december 29-i előadáson Keresztes Krisztáék ízelítőt nyújtanak a készülőben lévő 2018-as anyagból is. Hangolódásként érdemes időről-időre ellátogatni a Face Bang hivatalos YouTube csatornájára, ahová az elkövetkező két héven sorra kerülnek fel a Gastroblues DVD-hez készült 2017-es paksi koncertfelvételek.

http://facebang.hu

https://www.facebook.com/FaceBangBand

https://www.youtube.com/channel/UCdbxiXr4RYVYvHQ8B6c11gA

https://www.facebook.com/s8undergroundclub/

https://www.facebook.com/events/159345201472029/

Hirdess nálunk cikkeink között, alatt, vagy bárhol felületünkön!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X