Európa Projekt: Védd meg a határt!

Hello Világ!

 

Európa Projekt: Védd meg a határt! – videóklip és kislemez a modernkori népvándorlás kapcsán

2016. május 6-án jelent meg az Európa Projekt Védd meg a határt!” című felvétele aHammer Records gondozásában.

EUROPAPROJEKT_VEDDMEGAHATART_CD_SINGLE_FRONT_02_1400X1400

A Barcsik Vali (A Hét Vezér, ex-Napoleon Boulevard, ex-Solaris Fusion), Rudán Joe (Dinamit, ex-Pokogép, ex-P. Mobil), Ráduly Levente (Szkítia, HRB Rock Band), Friskó „Fidó” Péter(ex-Perfect Symmetry), Palancsa Bence (Siberia) és Matus „Matter” Péter (Coda, Rudán Joe Band) alkotta Európa Projekt formáció Védd meg a határt!” című dala digitális single formában kerül terjesztésre, így elérhető lesz az összes online zeneáruházban (Deezer, GooglePlay, iTunes, Spotify, stb.), valamint egy videóklip is készült hozzá.

Az alkotók a következőket osztották meg a Védd meg a határt!” dallal és az Európa Projekt-tel kapcsolatban:

Barcsik Vali, billentyűs, énekes:

“A rock műfaj, a kezdetektől a nyers, őszinte megnyilvánulást képviselte. Zenészként, bizonyos helyzetekben, merni kell állást foglalni. Súlyos, mindenkit érintő helyzet van. A dalban való részvételem, képviseli az álláspontom, minden politikai befolyástól mentesen. Az ügy, amiért véleményem szerint a dal született, egy család védelme. A szűk család neve Magyarország, a tágabbé Európa.”


Palancsa Gábor
, szövegíró:

“A történelem során szinte soha nem látott mértékű népvándorlás az élet minden területén érzékelhető hatásokat generál. Írtam ezt a szöveget, és megkérdeztem zenész ismerőseimet, hogy mit szólnak hozzá. Azok szerepelnek a projektben, akik nem csupán felvállalják a véleményüket, hanem úgy érzik, hogy előadóművészi lehetőségeikkel, véleményformáló erejükkel élniük kell. A meggyőződés, a zene szeretete és az ügy súlya egyaránt motiválja a csapatot.”

Rudán Joe
, énekes:

“A dal témájával azonnal azonosulni tudtam. Vérlázító, hogy elmebeteg politikusok idecsalják a keresztény Európába –a mi nevünkben– ezeket az embereket. Fogadjuk be őket, ha tényleg menekültek, és becsületesen dolgozni akarnak. De az ingyenélő, segélyre váró, balhés csőcselékből nem kérünk! Védjük meg a saját határainkat, mert ez a mi hazánk!”’

europa_projekt_tagok
Ráduly Levente, énekes:

“Amiről a dal szól, az önmagát ismétlő történelem. Megint mi szívunk. Nekünk, keresztényeknek határozott világnézetünk van. Nem kell nagy dolgokról beszélni, nem jó, amit a “nagyok” hisznek. Nekünk nem kell elfogadnunk azt, amit ők akarnak. Itt születtünk, itt halunk meg, és ha kell, megvédjük a családunkat, megvédjük a hazánkat! Engem a lelkem és Isten vezérel. De ez a népvándorlás a pokolból jön és a pokol tüzével fenyegeti Európát. Vállalom a dalt. És tudom, hogy még sok ember gondolkodik hasonlóan.”


Friskó „Fidó” Péter
, basszusgitáros, énekes:

“Gábor keresett meg, hogy írt egy szöveget, Levi pedig egy dalvázlatot gitárral, lenne-e kedvem meghangszerelni, kidolgozni, felvenni? Egyből megfogott a dal. Igent mondtam. Énekesi minőségemre csak később lett szükség, de örömmel vállaltam el. Igazi odamondó dal, nincs mismásolás, ahhoz jobban értenek a “Nagy Európai Politikusok”. Pont azt próbáljuk ellensúlyozni.”

Palancsa Bence, gitáros:

“A
„Védd meg a határt!” szövegét apa írta, így a közreműködésem nem volt kérdés. Megtisztelő volt együtt dolgozni azokkal, akikre példaként tekintek.”

Palancsa Gábor
, szövegíró:

“Ezt a szöveget az Európa ellen irányuló –meggyőződésem szerint vallási alapon szerveződő – invázió hatására írtam. Megkérdeztem a facebookon a zenész ismerőseimet, hogy mit gondolnak róla. Mindenki azonnal igent mondott. Zárójelben jegyzem meg, hogy Joe barátom részéről hatalmas megtiszteltetés, hogy a szólóalbumára én is írhattam szövegeket. És most az elsők közt támogatta a dalt, és vállalta az egyik „főhős” szerepét. A Rudán Joe Band sokat próbált dobosa, Matus Péter barátom személye egyenesen következett. Két fiam közül az idősebb, Bence klasszikus gitárt tanul. Kézenfekvő volt a személye, hiszen ismerte a dalt a születésétől fogva. Ráduly Levente barátom összedobott egy alapdallamot, melynek kidolgozását Bence oldotta meg. Így a klasszikus gitár adja a zenei gerincet. Fidó barátom ötleteivel, hangszerelésével, szépen épülő szólamaival vált teljessé a mű, amit Barcsik Valibillentyűs témái tesznek izgalmassá. Minden közreműködő zenésznek köszönöm, hogy vállalva közös véleményünket, minőségi produkciót hoztak össze!”

Untitled-11-300x238

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X