,,…észre sem veszed, de ettől egyre keserűbb leszel.” – megjelent a Tankcsapda új dala, a Plasztik József

,,Mit olvasol? Mit nézel? Kinek hiszel? Valósággá vált, hogy valótlanságot közölhet bárki konkrét tényként rólad. Görgeted a hazugságot, a gyűlöletet, a rosszindulatot. Kommentelsz, de mire? Posztolsz, de miről? Véleményt alkotsz, de azt sem tudod, mi van mögötte. Csúsztatások, álhírek, a média meg irányít, használ és kihasznál, szaporodnak a gátlástalan tartalomgyártók. Te meg észre sem veszed, de ettől egyre keserűbb leszel. Hazudhat bárkiről bárki bármit, tényleg elhiszel bármit? Az „újságírók” (vannak kivételek), a „véleményhuszárok” (vannak kivételek), az arctalan senkik következmények nélküli ámokfutása és az emberek egymás közötti kíméletlen kommunikációja ihlette ezt a dalt. Ma már minden tett vagy vélemény gyűlöletet, irigységet szül, egyből rád fröcsögik a politikát. Ha véded magad és „visszaütsz”, magyarázkodsz. Hová vezet ez?! Az életünket senki nem irányíthatja, mi magunk alakítjuk azt. Gondolkozz Te is! Gondolkozzon Min-den-ki!” – indítja a zenekar a videót.

A Tankcsapda a zenével elég erősen bírálja a jelenlegi médiát és a internetes kommunikációt, az emberek közti gyűlöletet és gyűlölködő hangnemet. Külön kiemelik, hogy gondolkozzon mindenki, vagyis azt szeretnék, ha nem dőlnénk be mindenféle ostobaságnak. Rengeteg álhír van, kering az interneten, a tévében, mindenhol, mindenki szid mindenkit, ez ellen szólaltak most fel. A szám alább meghallgatható.

A számhoz egyébként egy animációs klip készül, amit Sidi, a zenekar gitárosa rajzol majd.
A zenéhez tartozó klipet július 26.-án tekinthetjük majd meg, viszont a zenekar 18+ – ként titulálta. Kövessétek őket a friss infókért! A Tankcsapda Facebook oldala:  https://www.facebook.com/Tankcsapda/

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „TANKCSAPDA PLASZTIK JÓZSEF”

Minket pedig megtaláltok az alábbi linkeken:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X