Érkezik a Kies bemutatkozó albuma, a Kaland az élet

Szeptember 16-án jön a Kies bemutatkozó albuma, a Kaland az élet. Másnap lemezbemutató koncert az AWS-sel közösen az A38-on

KIES

A 2015-ben alakult modern grunge-os és classic rockos elemekkel is bátran játszadozó vagány zenekar szeptember 16-án megjelenteti első lemezét, mely a Kaland az élet címet kapta.

A tíz tracket tartalmazó albumról már ismerhetjük például a Nem a világ végecímű dalt, melyet egy videoklippel nemrég mutattak be a srácok:

vagy a Tűz, víz, repülőt is, melyhez szintén készült egy gitártörős videó:

A zenekar élete az elmúlt időszakban alaposan felpörgött, hiszen az érkező album és a friss klip mellett a nyári fesztiválszezont is egy igazi nagy durranással zárták: augusztus 24-én az Enter Shikari vendégeként léptek fel a Barba Negra Trackben. Eközben pedig újabb videójukat is elkezdték forgatni, mely a címadó, Kaland az élet című dalukra készül. Sőt, vadonatúj zenekari merch is készül, amit a lemezzel együtt be is lehet majd szerezni innen: http://shop.garagelive.com/hu/category/kies/.

A szeptember 16-án megjelenő lemez egyik különlegessége, hogy az Add ki magadból című tracken a Fish! frontembere, Senior Hal, vagyis Kovács Krisztián is közreműködik. Másnap pedig egy duplalemezbemutatót tartanak a Hajón, hiszen az AWS is új lemezzel jelentkezik:https://www.facebook.com/events/145645575859442/ 

Kies_Kalandazelet

A Kies tagjai az alapításkor mind már létező zenekarokból érkeztek (Maddolls, Stubborn, Black Sound), majd néhány hónappal később már első EP-jük, az “Ez még csak a kezdet” is elkészült. Tavaly ősszel a Kettőnégy Gumizsiráf díjátadóján “Az év ifjú titánja” kategória jelöltjeként álltak a színpadon, második helyen végeztek a Talentométer pop-rock szekciójában és amellett, hogy Szelid című dalukat a Petőfi Rádió is játszási listájára tűzte, három videoklipet is megjelentettek. Az őszi/téli klubszezonban stílszerűen már a Fish!-t kísérték el előzenekarként.

Album előrendelés: http://shop.garagelive.com/hu/category/kies/ 

Lemezbemutató facebook eseménye:

 https://www.facebook.com/events/145645575859442/

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X