’ereszd el a hajam’ bulik a Barba Negrában

Hello Világ!

Tavaszköszöntő, ’ereszd el a hajam’ bulik a Barba Negrában

Koncertajánló – Március 18-29.

Küszöbön a tavasz, és ahogy hosszabbodnak a nappalok, úgy forrósodik fel egyre jobban a hangulat esténként a Barba Negra Music Club-ban. Demjén Ferenc telt ház előtt énekel majd a közönségnek évadnyitó koncertjén, a töretlen energiájú Edda Művek dupla élvezetben részesíti rajongóit, hogy senki se maradhasson le a tavaszköszöntő buliról, de a pop fenegyerekei, a Supernem tagjai is a Kilengés turné állomásaként a Barba Negrába hívják rajongóikat és ’ahogy a csövön kifér’ hallhatjuk tőlük dalaikat. Március végén pedig a klub falai közé érkezik a német Udo Dirkschneider, Back to the roots turné állomásaként egy utolsó, kihagyhatatlan Accept bulira. A radarok teltházas koncerteket jósolnak, így aki nem akar lemaradni, még időben vegye meg a jegyét az évadnyitó, tavaszköszöntő bulikra!

Hova Megy Ki? Kileng a Supernem a Barba Negrába!

Supernem_Kilengés turné_Barba Negra

A Kilengés turné kiemelt állomásaként érkezik idei első budapesti fellépésükre a Supernem a Barba Negrába március 18-án. Magyarország egyik legjobb koncertzenekara nem tréfál, ha rock and roll-ról van szó, nem kisebb célt tűztek ki maguk elé a turnéra, mint hogy a zene erejével szántsák fel az országot – biztosak lehetünk benne, hogy a budapesti közönséget sem fogják kímélni!

„Kevés szórakoztatóbb dolgot tudok elképzelni a szórakoztatásnál. Én nemcsak az időt, de magamat is a színpadon töltöm. Mivel nagyon bírom, amikor kileng az, ahogy a csövön kifér a generátor” – nyilatkozta Papp Szabi a zenekar frontembere.

Ezek után tesszük fel a kérdést: Hova Megy Ki? A válasz egyértelmű, március 18-án minden Supernem rajongó a Barba Negrában fog tombolni, Szabiék dallamos, popos, néhol rockos, punkos, kicsit karcos, minden ízében szerethető dalaira.

Részletek:

SUPERNEM koncert a Barba Negra Music Club-ban

Dátum: 2016. március 18. Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

● 20.00 kapunyitás

● 20.30 Baron Mantis

● 21.15 Junkie Jack Flash

● 22.20 Supernem

március 15-től: 2 490 Ft

Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/supernem_20160318

Facebook esemény ITT!

Dupla élvezet az Eddával a Barba Negrában

Edda Művek

Március 25-én add át magad az Érzésnek a Barba Negra Music Clubban az EDDA Művek ráadás koncertjén! A tavaly elmaradt decemberi bulit márciusban pótolja a zenekar, a meghirdetett koncertre azonban olyan gyorsan fogytak el a jegyek, hogy rövid időn belül ’sold out’ lett, de Attiláék senkit sem hagynak cserben, így dupla koncerttel, dupla élvezettel kedveskednek rajongóiknak.

A miskolci fiúk álmodtak egy világot maguknak annak idején, hogy aztán egyszer, egy szép napon elhagyják a várost, és Magyarország egyik leghíresebb rock együttesévé váljanak. Új lemezük, a Sólyom Népe az együttes 32. már most közönség-kedvenc albuma, egy fontos összegzés a több mind négy évtized munkásságából.

A zenekar töretlen lendületét és energiáját mutatja, hogy nem sokkal az utolsó lemezük után már készül az új, 33. albumuk. Pataky Attila vitathatatlanul a hazai rockélet emblematikus alakja, aki ígéri, hogy ezúttal is a tőlük megszokott maximumot hozzák majd a színpadon. Ha új év, akkor új koncert repertoár és show, de aggodalomra semmi ok, a ’régi- és új Edda’ dalaiból is bőségesen kijut majd a publikumnak. Gyere őrült és március 25-én állj te is a kör közepére a Barba Negra Music Clubban!

Részletek:

EDDA Művek Ráadás koncert

Dátum: 2016. március 25. Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Vendég: Pataky Művek

Kapunyitás: 20:00

Jegyárak: 3 500 Ft Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/eddamuvek_20160325

Facebook esemény ITT!

Udo Dirkschneider: Accept dalok, utoljára még a Barba Negrában

Udo Dirkschneider_Back to the roots tour

Különleges, kizárólag Accept dalokra épülő, 2 órás műsort ad majd elő Udo Dirkschneider március 29-én a Barba Negra Music Clubban. Vissza nem térő alkalom lesz ez a banda rajongóinak, hogy még egyszer utoljára hallják ezeket a nótákat az egykori énekes előadásában, mivel Udo saját csapatával, az U.D.O.-val a későbbiekben már csak saját dalait adja majd elő.

„Tizenöt U.D.O. lemezem jelent meg, úgyhogy innentől nekem csak az U.D.O. marad. Természetesen tudom, hogy az emberek szeretik az Accept számokat az én hangommal hallani, de szeretnék valamit lezárni – úgy becsukni, mint egy könyvet, azt mondva, hogy: ’Rendben, ennyi volt, elolvastam.’ Néha valaminek véget kell vetned, úgyhogy most szeretnék mindent lezárni az Accepttel.” – indokolta az énekes döntését.

Ezek után mondanunk sem kell, hogy a március 29-i koncert kihagyhatatlan esemény a rajongók számára, nem véletlenül volt teltházas a turné több állomása is. És hogy ezt még

fokozzuk, az est vendégcsapata a kanadai Anvil lesz, amelynek új albuma február 26-án jelent meg Anvil Is Anvil címmel. Ütős setlist, karcos hang, óriási hangulat, még egy utolsó emlékezetes élmény – ez vár ránk március 29-én a Barba Negrában!

Részletek:

Udo Dirkschneider – Back To The Roots Tour

Dátum: 2016. március 29. Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Vendég: Anvil

Kapunyitás: 19:00

Jegyárak:

elővételben: 5 800 Ft

helyszínen: 6 200 Ft

Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/udo_dirkschneider_20160329

Facebook esemény ITT!

Untitled-11-300x238

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X