Empírium zenekar – hallottatok már róluk?

Az Empírium zenekar 2019-ben alakult Kolozsvárott.  Alapító tagjai Karikás Balázs dobos és Antal Ábel gitáros. A zenekar több tagcserén is átesett, de végül meglett a végleges felállás: Suhárt Levente énekkel, Deák Dániel basszusgitárral és Dezső Roland pedig gitárral egészítette ki a bandát.

A srácok melódikus/power metál stílust képviselnek, habár ők ezt ,,korcs metal”-nak becézik maguk között – több stílus keveredik benne (power/heavy/melodic/punk), amit egy sajátos hangzásban igyekeznek összefogni. Ezt egy társadalmi kérdésekkel, jelenségekkel és az emberi természettel átitatott szövegvilág egészíti ki.

A zenekar első kislemeze két hónapja, 2021. február 9.-én jelent meg, Egyszer elszakadnak a láncok címmel. A lemezen három saját dalt is felfedezhetünk. Idén nyáron tervezik kiadni az első kész albumukat is, aminek címe Az élet nyomán lesz. A koronavírus és a korlátozások ellenére – ami nagyban megnehezítette a kislemez készítését is – a fiúk teljes erőbedobással dolgoznak, hogy minél hamarabb ,,koncertképesek” legyenek, és ha a járványügyi helyzet engedi, májusban elstartol a debütáló turnéjuk is.

Kövessétek őket friss infókért az alábbi platformokon:

Facebook: www.facebook.com/empiriumzenekar
Weboldal: www.empiriumzenekar.com
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCygYnolNQhBYBBBBxaFjbg

Minket pedig itt tudtok elérni:

Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagam: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X