Elindult a Rádió Rock, a hallgatóság véleményezett!

Hello Világ!

 

Már több mint egy napja, hogy elindult a rádiónk. Sokan vártuk már, viszont elég megosztó véleményeket sikerült szereznünk! Mi nem minősítünk, inkább olvassátok a hallgatók véleményét:

12919724_1020448211343620_1147464392382083516_n

“Az én véleményem a rock rádióról, hogy nem ilyen zenét vártam. Van pár igazi rock szám is, de a többség inkább pop-rock. A másik, hogy a műsorvezetőkkel is rendesen mellényúltak. Nem elég ha valaki egy extrovertált, exhibicionista, dumagép. Az is fontos, hogy legyen valami értelme annak amit mond. A reggeli műsor is borzalmas, és az utánunk jövő műsorvezető is idegesítően vihorászik. Persze nehéz mindenkinek megfelelni. Biztos van igény Charlira meg a Bikinire is (Kathy Perry abszolút kakukktojás). Változtatni kellene az arányokon. Főleg azok a zenék kellenének, ami most elvétve szól, AC/DC, Guns n Roses, Metallica, Nirvana, Tankcsapda, Pokolgép stb. Meg modern szarok, amiket én nem szeretek, de biztos nagyobb igény lenne rá, mint ami most megy. És elvétve játszani azt, ami most a fő csapásirány. És főleg nem cikizni a hallgatókat, akik ezt szóvá teszik, hanem adni a véleményükre, mert így hamar elveszítik azokat az embereket, akik úgy vártak egy rock rádióra mint a messiásra.”

“Az esti műsort nem lehet véleményezni, mert semmi köze a rockhoz. A reggeli műsorvezetőket hallgatva az az érzésem, mint amikor a színészek próbálják filmben a rockert adni, úgy érzi rá kell játszania,álharsányság ,áljókedv. Tegnap volt pozitívum is számomra, Vörös István. Úgy érzem mintha a rádió sugallná, milyennek kell lennie egy rockrajongónak, mintha tévéreklámot néznék, nevet fiatalos, jókedvű, “Buli van!!””

“Teljesen jogos az a meglátás, hogy egy szeretet hullámhossza esti műsor nem ide tartozik…illetve egyet kell értsek azzal is, hogy ez a poprock pl.: tegnap Katy Perry az nem rock.. Véleményem az, hogy a műsorvezetők még most kicsit erőlködnek (remélem kiforrja magát), illetve ami előnye a rádiónak, hogy nagyon változatos az a hátránya, hisz vannak számok amik nem egy rock rádióhoz illőek. Remélem tudtam segíteni.”

12923358_1020448741343567_4496485808184777442_n

“Pozitív, hogy tematikus, azaz sok rock van végre egy és jó a hangzás. A tegnapi stúdiókoncert is jól szólt . Emellett naponta többször is posztolnak fotókkal. Ami nem tetszik első körben, hogy ugyanaz az MTI hír megy, mint minden más rádióban óránként. Az se túl dicséretes, hogy nem kész weblappal indultak.”

“A rock zene spektruma igen széles. Belefér a Police-tól a Napalm Death-ig minden. Erre a vonalra rádiót építeni nagy ötlet, de a kivitelezés hagy maga után némi kivetnivalót. A zenékkel alapvetően nincs gondom, el tudom fogadni, hogy a keményvonalas stílusok esti időpontra essenek. Viszont nem értem, hogy miért kell mainstream vonalon mozogni az adásokban? Unalomig ismételt populáris rock zenék, olyan előadóktól, akiknek több, rock zeneileg jobb dala van. Csak példának: az első napon a Tankcsapda interjú alatt leadták a “közhely” számaikat. Miért? Ez egy rock rádió!!!! Aki hallgatja, az azért teszi, mert szereti a rockot, nem azért mert most kell vele megismertetni! Mehettek volna olyan számok egy csaknem 30 éves zenekartól, amik anno nem kaptak videoklipet. Ehelyett bátran hozzá kellene nyúlni a zenekarok kevésbé ismert, vagy rádióban/tv-ben eddig nem játszott dalaihoz. A második (és nálam nagyobb) buktatója az adásoknak a műsorvezetés. Epekedve várom a pillanatot, amikor a média végre elfelejti ezt a modoros paprikajancsiskodást. Ez a sok vihogás, erőltetett jópofaság, jó zsaru-rossz zsaru szerepfelosztás a témák megbeszélésénél, felkészületlenség nagyon zavaró (a reggeli műsoroknál főleg, de ez más rádiókra is igaz). Ezek mellé még bedobják a limonádé témákat, és megtörtént a hallgató hülyének nézése.
Ha ezt a két bosszantó rádiós beidegződést el tudják hagyni, akkor ez egy király adó lehet. Persze ehhez még egy országos frekvencia sem árt, megtámogatva működő szerverekkel az online adáshoz.”

12923262_1015492405172534_4041184759042854910_n

“Tökéletesen egyetértek! Ha picivel több ember gondolkodna így, ahogy te, nem szűnne meg minden rock rádió 😀 teljesen elképedtem a felhozatalon, szerintem szuper ez a rock sokszínűség! Amikor egymás után meghallottam Manson Personal Jesus-át, és a Kerozin Halál a májra című számát… 😀 ezt csak az tudja értékelni, akinek a társasága nem konkrétan egy irányzatra beszűkült 🙂 “

“Induláskori lelkesedésem gyorsan alábbhagyott, kevesebb mint egyetlen nap leforgása alatt. Hogy miért? Mert az itt lévők jó része valószínűleg pont azért várta a rádió indulását, mert elege van már a közszolgálati média monoton, populáris világából, és várt valami radikálisra. Ehelyett mi volt tegnap este is? A szeretet hullámhosszának, vagy mi a fenének korábbi, sláger rádióból származó adása ment playbackről. És akkor nézek ki a fejemből sokakkal egyetemben, hogy wtf? Lelkizős blokkokkal szórják tele már első este? Komolyan ennyire nincs műsorterv egy újonnan induló rádiónál? Majd két betelefonálás között benyomnak egy Tóth Gabit. Ha már rockrádiónak indul az azt jelenti, hogy van egy alapnak tekinthető célközönség. De az ilyenekkel pont azokat fogják elsőnek elüldözni. Persze nem temetem még, ahhoz valóban túl korai pálcát törni az egész projekt fölött, és még mindig bizakodva tekintek a dolog elé, de azért na…”

Nagyon köszönjük a véleményezőknek!
Sok sikert kívánunk a Rock Rádiónak, reméljük építőjelleggel tudtunk segíteni a véleményekkel. Bízunk abban hogy sikerül a rossz véleményeket jóvá gyúrni, és sokáig lesz nekünk egy ilyen rádiónk! Tényleg sok sikert kívánunk, és ha kérhetjük fogadjátok a rossz kritikát is elég sokan írnak rosszat akkor lehet benn igazság!

Untitled-11-300x238

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X