EINE KLEINE TRASH MUSIC FESTIVAL A BARBA NEGRÁBAN

Energia áramlás a köbön – EINE KLEINE TRASH MUSIC FESTIVAL!

Január 13-án a hazai kőbandák seregszemléjén, a fémszívű rajongók kihagyhatatlan estéjén irány a Barba Negra és a 2 alkalommal megrendezésre kerülő EINE KLEINE THRASH MUSIC FESTIVAL. Hazánk igazoltan egyetlen igazán világhírű bandája, az EKTOMORF, valamint a hat év után új albummal jelentkező AKELA főszereplésével megrendezésre kerülő fesztiválon teljes programmal zúz a műfaji trónkövetelők közül a BLOODY ROOTS, a jászberényi MAGOR, és a komáromi VESZTEGZÁR is.

Farkas Zoli (Ektomorf): „2016 eddigi legjobb évünket hozta, rengeteg fellépésen több tízezer rajongónak játszottunk az idén. Végig cikáztuk az Egyesült Államokat, nyáron a fesztiválokon zúztunk, októbertől pedig főzenekarként csapattuk az „Aggressor” albumunk európai turnéján. Megérte a temérdek meló, amit beleöltünk a lemezbe. A teltházas klubok jelezték jó úton jár az Ektomorf! A turnét Bayreut-ban zártuk két hete. Jól jött számunkra a megérdemelt decemberi pihenő, amit a bennünket nélkülöző családjaink társaságában tölthettünk, mint bárki más. Január elejétől rágyúrunk az Eine kleine Tharsh Music Fesztiválra, amit nagyon várunk, hiszen már másfél éve nem léptünk fel Budapesten. Mindenkit bíztatok, hogy közösen csapjunk bele ebbe a péntek 13-ai buliba, senki nem fogja megbánni”

Katona László (Akela): „Korán kezdjük az új évet, s ez nem véletlen. A szeptemberben megjelent Farkas mesék című lemezünket már nagyon várta a Falka. A kiéheztetés jól sikerült. Dőljön hátra mindenki, kiegyenlített lesz a setlist. Az Eine kleinén egy klasszikus „best off” programmal támadunk. Ez a koncert egyben történelmi esemény is lesz, mert az elmúlt években megszokott zenekari tagság utolsó fellépése is lesz egyben!”

Schmiedl Tamás (Bloody Roots): „Az Eine kleine THM Fesztivál jelenleg a legkomolyabb seregszemléje a műfaj magyar mezőnyében, így megtiszteltetés számunkra a szervezők meghívása, ami egyben számunkra a nagy fővárosi koncertet jelenti. Ennek megfelelően készülünk az orgiára.”

A sodró gitár-riffek nagyágyúi garantált nyaktraumát ígérnek péntek 13-án a Barba Negrában, gyere és zúzzunk együtt! FB esemény: https://www.facebook.com/events/588625451341628/

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X