Dübörögtek a falak Győrszentivánon pénteken a Falcon Project és a Lord zenekar koncertjén

Pénteken a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ falai között a Lord zenekar vendégeként adott ismét fergeteges koncertet a Falcon Project zenekar.

A képen a következők lehetnek: 5 ember, álló emberek, szakáll és belső tér

Nevük összefonódott már a győri motorosokéval, hiszen rendszeres fellépői az Arrabona Eagles Mc által szervezett buliknak és mint mindig most is elvarázsolták a közönséget.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, emberek színpadon, emberek hangszerrel és éjszaka

A harmadik dal végére tetőfokára hágott a hangulat és a rajongók együtt harsogták a refréneket a zenekar frontemberével Oszter Dés Tamással, akit a térdrögzítő sem akadályozott meg abban, hogy a tőle megszokott profizmussal tolja végig a koncertet, úgy ahogy a banda összes tagja tette ezt, szívvel – lélekkel és a tőlük már jól megszokott magas színvonalon teljesítve, igazi párbeszéd alakult ki a közönség és a fiúk között.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, színpadon

Profizmusukat mi is bizonyíthatná jobban, mint az a tény, hogy a basszusgitáros poszton tagcsere történt, amit zökkenőmentesen bonyolítottak és bár nehéz szívvel vették Bogenfürst György távozását, a helyére érkező Csányi László teljes értékű csapattagként, már első alkalommal bizonyította, hogy jogos helye van a zenekarban.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, emberek hangszerrel, cipők, éjszaka, gitár és belső tér

A Falcon főként cover dalokkal dolgozik, de mellette egyre több az egyedi feldolgozás és a saját dalaik száma is növekszik. Farkas István Richie a zenekar vezetője bejelentette, hogy studió munka vár most rájuk és ebben az évben saját hangzó anyagot jelentetnek meg, amit a jelenlévők kitörő örömmel nyugtáztak.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, éjszaka és túra/szabadtéri

Legújabb dalukat a Fény és Árnyékot, mely ezen a jeles napon debütált hatalmas tapssal jutalmazta a lelkes rajongó tábor. Ezt a koncertet az első perctől az utolsóig a dinamikus lendület jellemezte, a srácok fáradhatatlanok voltak és velük együtt a termet megtöltő vérbeli rock rajongók is.

A képen a következők lehetnek: 5 ember, , mosolygó emberek, tömeg és belső tér

Bon Jovi – Born to be my baby (Falcon Project cover)

Egy hatalmas világsláger, Falcon Project módra feldolgozva. Szöveg : Bihari Péter

Közzétette: Falcon Project zenekar – 2019. március 9., szombat

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X