Dübörgő rock és égi áldás – így alakult a 19. Open Road Fest!

Mozgalmas napokat tudhat maga mögött a múlt héten megrendezett Open Road Fest, ahol a zivatar sem tarthatta vissza sem Lukács Laciékat, sem a közönséget. Az izgalmas programfelhozatal a hétvége közeledtével sem apadt, az Alsóörsre érkezők hatalmas élményekkel zárhatták a fesztivált.

Múlt csütörtök délelőtt sokan nyeregbe pattantak és vezetett túrán járták be a környéket, mások a Balaton partján pihenték ki az előző este fáradalmait. A legkisebbek is versenybe szálltak és lábbal hajtható járgányaikon száguldva bebizonyították, hogy már most vérükben van a motorozás. Ezt követően látványos extrémsport és kaszkadőr bemutatók vették át a terepet, Gáborecz István nekilátott az idei faalkotás kifaragásának, és a legkoszosabb vasak is megtisztulást nyertek.

A nagyszínpad programját a német The New Roses nyitotta, akik őrületes gitárszólókkal kápráztatták el a közönséget, majd színpadra léptek a nagyágyúk, akik pillanatok alatt feltüzelték a hangulatot. A legkitartóbb Tankcsapda rajongókat még a hirtelen jött eső sem tántoríthatta el, amit Lukácsék tömény zúzással háláltak meg.

„Embertelen jó, embernek való” – ismét bebizonyosodott, hogy az LGT slágereit mindenki ismeri, énekli, szereti. A fesztiválozók lelkes közönségnek bizonyultak, a bulihangulat pedig az amerikai Canned Heat koncertjére sem lankadt. A Zorall zúzott, a motoros kaszkadőrök ismét szembe szálltak a halállal, a vasparipák hangja pedig végigsöpört a Balatonon.

A zárónapon délben kezdődött a motoros felvonulás, de volt erősember verseny és műrepülő bemutató is, este pedig többek között az Apocalyptica fenegyerekei kápráztatták el a nagyérdeműt.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X