Drastik Putto és a Zombori az A38-on

Hello Világ!

Rajz versenyt szervez a Drastik Putto és a Zombori az A38-on

Cica, moha, cigi, pizsama, puttó – ezeket, a zenekarokra jellemző szavakat felhasználva vár Paint-ben készült rajzokat az #eletritmusod hashtag-re a két banda június 29-ig, amikor is este 8-tól az A38 hajó tetőteraszán hirdetik ki – ajándékcsomaggal jutalmazva – a győztes képeket, és egy ütős koncerttel megörvendeztetve minden más jelenlévőt.

Ha nem mennél a VOLT Fesztivál első napjára, de lenne kedved egy szép, nyári nap Budapesten kimozdulni úgy, hogy nincs meccs, vedd magad körbe szuper zenészekkel, és ringatózz a Duna vízén a főváros legmenőbb hajóján! Míg a Zombori rágyújt veled megint, addig a Drastik Putto szokásos módon bemohásítja a fedélzet egészét. Emellett a kísérőprogram sem marad el, mert a következő hetekben bárki megküzdhet az ingyen, páros belépőért csupán egyetlen, számítógépes alkotás leadásával. A pályaműveket a Képző-n végzett Csordás Zita és az est sztárdobosa (aki egyébként énekelni fog), Mihalik Ábel fogja értékelni és zsűrizni a helyszínen.

Drastik Putto – Mohaember:

A fesztiválszezon elején lévő bandák hasonlósága abban rejlik, hogy zenéjüket hallgatva új, kísérletező műfajokkal találkozhatunk, merész témákat feldolgozva ritmikailag és szövegileg is. Nyereményjátékuk ahhoz az #MR2plz megmozdulással szimpatizál, ami a Petőfi Rádió átalakítása óta és a napokban megjelent nyílt levéllel elindult a művészvilág berkeiben. „Szerintem a kultúra lehúzódik szépen a vécén itthon. Azt remélem, a pozitív hozzáállás és a szakmai összefogás segít egy ilyen lehangoló helyzetben.” – vélekedik Mihalik Ábel a jelenlegi, magyar valóságról.

Zombori_photoDrastik_Putto_photo

Esemény: https://www.facebook.com/events/236446596725527/

Helyszín: A38 Tetőterasz (Petőfi híd, budai hídfő)

Időpont: 2016. június 29. 19:00

Jegyár: 1000 Ft.

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X