Down For Whatever és a DAL

Ahogy már tudhatjátok a Down For Whatever  metal zenekar bekerült A Dal műsorába.
Négy válogató volt, a zenekar az utolsóban szerepelt. A versenyen 40 “harcos” indult, és 20-an  jutottak be. Minden adásban 5 ember/zenekar. Az előadóknak a saját szerzeményüket kellett előadni úgy, ahogy eredetileg írták. A Down For Whatever továbbjutása a rajongók szeretetén múlt, hisz a közönség szavazattal léptek tovább az elődöntőbe.

A zenekaroknak a felkészülési idő érdekesen telt, hiszen a kemény metal dalukat kellett át “szerkeszteni” akusztikus műre. A műsorban két elődöntőt tartottak, és itt is az utolsóba tehát a 2. részébe kerültek bele. A csapat eszméletlenül jól teljesített, és nagyon érdekes hogy egy metal énekes aki rekeszteni is szokott milyen szépen, tisztán tudta elénekelni a számot. Sajnos ebben a körben 20 emberből/zenekarból csak 8 azaz mind a két adásban 4 versenyző jutott tovább. A zenekart a zsűrik itt sem szavazták be, így a rocker közönség izgatottan várta hogy a nézői szavazatok tudnak-e nekik segíteni. Nagy sajnálatra a zenekar nem jutott tovább pedig nagyon jól zenéltek a srácok.

Itt találhatjátok meg a két produkciójukat:

Remélem tetszett a posztunk, ha így van nyomj egy Like-ot és kövesd az oldalt hogy mindig kapj értesítést a friss hírekről!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X