Dorothy zenekar – külön utakon folytatják

A Dorothy zenekar 2011-ben alakult Gyöngyösön, három taggal: Gere Dorottya, alias Dodo, ének, basszusgitár; Blahó Brigitta, Brigi, gitár; és Kovács Klaudia, Klo, dobok. 2020-ban Brigi kilépett a zenekarból és a helyére Balog Anita jött, sokáig úgy is nézett ki, mintha minden a régi lenne – csak sajnos ez nem így van.

Dodo az alábbiakat írta az Instagramon:

Sok minden történt velünk az elmúlt évben. Ahogyan rengeteg emberét a világon, úgy a mi életünket is rendesen felforgatta a 2020-as esztendő. A tavaszi turné épp csak elindult, már félbe is szakadt. Aztán Brigi távozott a csapatból és gyorsan megérkezett helyére Anita. Akkor Klo, Anita és én úgy éreztük újra minden a régi és hiába volt néhány kifejezetten jó 500-as nyári bulink az új felállással, mégis év végére valahogy minden teljesen megváltozott bennünk és körülöttünk. Így hát decemberben úgy határoztunk, hogy 2021-től, békében, barátságban, elvállnak útjaink!
De a Dorothy megy tovább!

Gyerekkorom óta a zene, a színpad volt minden álmom és amit tíz évvel ezelőtt együtt elkezdtünk, azt nem szeretném veszni hagyni, mert úgy érzem, ez tényleg én vagyok! Én vagyok Dorothy!
“Az óra körbe jár, kezdődik az új világ!” 2021-től új időszámítás kezdődik! Tartsatok továbbra is velem és fogadjátok szeretettel az első új dalt, ami Nagy Feró 75.-ik szülinapjára készült! Íme egy régi Beatrice dal újra gondolva, újra hangolva egy jelen helyzetben tökéletesen hozzám passzoló üzenettel! Hamarosan találkozunk!
Puszi, Dodo.

A videót itt tekinthetitek meg:

Klo is megszólalt, ugyanazon a platformon:

Kedves Dorothy Közösség!

Meghozni sem volt könnyű és leírni sem egyszerű a döntésemet, amit most megosztok Veletek. Olyan ponthoz értem a Dorothyval az életemben, amin úgy érzem, nem tudnék továbblendülni sem a csapat, sem pedig a saját magam kára nélkül, ezért úgy döntöttem, hogy 9 év után kilépek a Dorothy zenekarból.
Szeretném leszögezni, hogy a háttérben semmilyen összeveszés, harag, sérelem nem áll, anyai örömök elé sem nézek még, illetve nem a dobolástól búcsúzom! 🙂

Örökre hálás vagyok Nektek minden pillanatért! Köszönöm Briginek, Dodonak, Anitának, Máténak, Zolinak, a Családomnak, a Barátaimnak, a mindenkori stábtagoknak, managementnek az éveken át tartó támogatást, közös munkát! ❤️ Annak, aki még látni szeretne dobolni a Dorothyban, ajánlom a mindiGO TV felületein már elérhető raktárkoncertet!

Tiszta szívből kívánok sok sikert és sok-sok koncertet a Csapatnak!

És a banda harmadik tagja, Anita is írt pár sort:

Sziasztok!

Úgy alakult, hogy a Dorothy zenekarral sajnos elválnak útjaink.

Ezúton szeretném megköszönni, hogy tagja lehettem a formációnak, a közönségnek a nagyszerű fogadtatást, és a zenekar működését segítő emberek munkáját, támogatását.

Szép emlékek és sok tapasztalat, amivel gazdagabb lettem. Örülök, hogy megismerhettelek titeket!

Akit érdekel utolsó közös megmozdulásunk, raktárkoncertünket megtekintheti a mindigtvgo.hu oldalon.

Továbbiakban sok sikert kívánok a Produkciónak és Klonak!

Brigi, aki a korábbiakban kilépett a csapatból, ezt írta:

Pár napja még azt vizualizáltam, hogy amikor újra lehetnek koncertek, mennyire jó lesz elmenni a csajok bulijára, megnézni kívülről őket és igazán, tiszta szívből fogok örülni nekik ?

Most érzem igazán azt, hogy egy korszak lezárult és kívánom, hogy mindenki találja és valósítsa meg a saját útját, álmát! ?

Sajnos ez így alakult, sok sikert kívánunk mindannyiuknak a továbbiakban is!

További hírekért kattintsatok az alábbi linkekre:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X