DOROTHY: Új klipes nóta után elindult a Tessék! album

DOROTHY: Új klipes nóta után elindult a Tessék! album előrendelése, megjelenés szeptember 28-án

Elindult a negyedik, Tessék! címre keresztelt DOROTHY album előrendelése a zenekar hivatalos honlapján. Az új korong szeptember 28-án fog megjelenni az Edge Records gondozásában és megrendelhető egyedi, limitált pólóval és passtartóval, ajándék poszterrel támogatói csomagban, illetve természetesen elérhető önmagában is, szintén ajándék poszterrel.

❒ Előrendelés a zenekar hivatalos weboldalán:
dorothymusic.hu/

Tessék! egyik új dalához elérhető az első klip, a Hűségriadóhoz készült videó hétfőn debütált és két nap alatt 25 ezer megtekintésnél jár.

“Fogadjátok szeretettel az új dalunkat és klipünket a Tessék! című negyedik lemezünkről! A videoklip három helyszínen rengeteg ember közreműködésével forgott! Külön köszönjük a készítőknek, Hajnal Ádámnak és Epos Tominak, valamint az összes klipben szereplő barátunknak a munkáját és az idejét!” – írták a Facebook oldalukon.

❒ Dorothy – Hűségriadó (Official music video)

A lányok is részt vettek a múlt héten megjelent, szeptemberi HammerWorld Magazin CD-mellékleteként kiadott, Paksi Endre 60. születésnapja alkalmából elkészített Ossian Tributealbumon is, amelyen ‘A magam útját járom’ című dallal szerepelnek 17 másik banda mellett. A feldolgozás az új albumon is hallható lesz.

❒ Dorothy – A magam útját járom (Ossian Tribute) – hivatalos stream:

❒ Dorothy Facebook oldal:
www.facebook.com/DorothyZenekar/ 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X