Dobost keres az Eye For I zenekar!!!!

Kedves zenész(sors)társak!

Úgy hozta a balsors, hogy Andrisunk külföldre való távozása miatt ismét dobost keres az Eye For I zenekar. Amire számíthatsz nálunk, ha jelentkeznél: meleg fogadtatás (NEM OLYAN!), jókedv, folyamatos koncertezés, saját cuccok, saját próbaterem. 
Akire mi számítunk: nem kell, hogy a legnagyobb dobosokat megszégyenítő szinten legyél (na, jó, de igen), de ne legyél kezdő, lehetőleg pontos és tiszta legyen a játékod, legyen jó kiállásod, lehetőleg ne tartson hetekig egy szám betanulása és szeresd, amit csinálsz. 
Kötelező felszerelés: Cinek, pergő, lábgép (előny ha van saját dobszerkód)
A heti beosztás általában egy próba hétköznap, és ha a csillagok állása is kedvező, akkor egy koncert pénteken vagy szombaton. A számainkat megtalálod a Youtube-on és a Soundcloud-on, a hivatalos Facebook oldalunkat pedig itt: https://www.facebook.com/EyeForIBand
Ha tetszett a hangorgia, ami fogadott és szeretnéd, magad kipróbálni hívd a 06/20-916-9330 számot és egyeztetünk. Ha esetleg nem Te lennél az emberünk, de ismersz valakit, akiről el tudnád képzelni, hogy beleillene, a csapatba kérlek, tedd a helyes dolgot. 

Eye For I

Email: eyeforiband@gmail.com

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X