Dirty Beats interjú! “Minél több fellépést szeretnék”

2015.05.29 20:34

Sziasztok Haverock! Ma a Dirty Beats zenekarról olvashattok egy kis interjút, amit készítettünk velük. Rajongók, és nem rajongók jó olvasást 🙂

Mit tudhatunk a zenekarról?

2012-ben alakultunk Kőszegfalván a helyi kocsmában.  Hárman ( Sz.Dávid,W.Patrik,V.András) beszélgettünk, hogy jó lenne egyet közösen zenélgetni. Az egyik ilyen zenélésünkkor 1-2 szám erejéig M.András beállt énekelni és az óta is Ő az énekesünk.  Nem sokkal csatlakozott hozzánk F.Edina szintetizátorosként, de hamar átváltott a basszusgitárra. Ma is ez a zenekar felállása: Freyler Edina-basszusgitár, Mersits András – ének, Witzmann Partik – gitár, Szőlősi Dávid – dob, Vaski András – gitár. Egyelőre feldolgozás számokat játszunk, mint pl.: Motorhead, P.Mobil,Tankcsapda,Aurora,Black Sabbath….

Lesz koncert mostanában?

Igen, Június 12.-én Kőszegfalván, a mi szervezésünkben egy egész estés, több zenekaros koncertsorozat.

Milyen visszajelzéseket kaptok a közönségtől?

Mivel nagyrészt a baráti társaságunk a közönségünk, ezért nem mernek rosszat mondani. De néha kapunk tőlük instrukciókat, amiket igyekszünk megfogadni.

Melyik zenekarokat tartjátok példaképiteknek?

Kifejezett példaképünk nincs, de mindenképp a punk-rock-heavy metal műfajban keresgélhetnénk. De ha mindenképp említenem kell akkor: Motorhead, P.Mobil, The Offspring, Tankcsapda, Deep Purple és még sorolhatnám.

Mit terveztek az idei nyárra?

Minél több fellépést szeretnék, és saját számok írását!

Mit üzentek a rajongóknak?

Rajongóknak ? Látogassanak el minél többen a koncertünkre!

Köszi a válaszopkat! Sok sikert kívánunk nektek!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X