Depresszió – vinyl és koncert a héten!

Előrendelhető a Depresszió zenekar holnap, augusztus 5.-én megjelenő Amíg tart c. albumának vinyl kiadása. A banda ezzel az albummal tört be igazán a köztudatba – a hazai rock/metal színtér igazán ismert csapatai közé. Sokaknak az a véleménye, még nem elkötelezett rajongóként is, hogy az album dalai a megjelenés óta is mindig a fülekben csengenek és a fejekben járnak, így a húsz éves jubileumra nagy meglepetést találtak ki: kidobják a korongot vinylen is, ami impozáns diizánjt kapott, és csak limitált számban lehet hozzájutni.
Itt tudjátok előrendelni – a későbbiekben megrendelni:
https://shop.hmusic.hu/termek/depresszio-amig-tart-lp/

Halász Ferenc énekes/gitáros az új kiadásról:
“20 éves lett a zenekar számára áttörést jelentő lemez, amit egy nagyszabású koncerttel és az album bakelit-kiadásával ünneplünk meg. Izgalmas visszatérni a gyökereinkhez, és felidézni a kellemes emlékeket. A friss kiadáshoz az album borítóját is kicsinosítottuk Devecz Ádám grafikussal, hogy jó érzés legyen kézbe venni a Depresszió számára klasszikussá érett lemezt.”

További jó hír, hogy a megjelenés másnapján, augusztus 6.-án koncertet adnak majd a budapesti Barba Negrában, ahol a lemez összes számát hallhatjátok majd élőben. Plusz örömhír, hogy a Depresszió előtt fellép majd a Magor zenekar, illetve a Zorall is – ők a Fordított világ c. új lemezüket fogják bemutatni. Nem érdemes kihagyni. Facebook esemény, ahol minden fontos információt megtaláltok az estről: www.facebook.com/events/715786939440821

Kis hangolódás a koncertre:

Depresszió a világhálón:
Facebook: Depresszió
Instagram: @depressziomusic
YouTube: Depresszió

A mi elérhetőségeink pedig:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X