Depresszió interjú!!!

Újabb interjú, szintén Ferencz Andrea kérésére! Ezúttal a  Depresszió zenekart kerestük meg pár kérdésünkkel. Nagyon köszi a zenekarnak, és Halász Ferencnek a válaszokat!
Mit terveztek az idei nyárra? Csak koncertek?
Igen, a nyár is még az új lemez bemutatásáról fog szólni nálunk.
Lesz még az idén új dal, vagy klip?
Mivel még elég friss A folyamat zajlik… című új albumunk, ezért nem tervezünk friss dalt megjelentetni. Egy klipen még gondolkozunk az őszi 15 éves jubileumi turnéhoz. Ezt attól tettük függővé, hogy születik-e olyan forgatókönyv, amit meg tudunk jó minőségben valósítani.
Kérdeztük már zenekaroktól! Szerintetek mi a siker kulcsa, hogy idáig, vagy akár tovább is eljusson egy zenekar?
Sok összetevős kérdés, amiről könyveket lehetne írni, hiszen ez is egy szakma, amit tanulni kell. Ettől függetlenül, megpróbálok pár alap kifejezést összegyűjteni röviden. Rengeteg és még több munka. Tisztelet a zenélés, a produkció, a zenésztársak és a közönség felé. Tehetség. Megtalálni a közös hangot a közönséggel. Hitelesség. Rugalmasság. Persze ez most eléggé közhelyparádénak hangozhat, de ezek valóban fontosak.
Mit üzentek a rajongóknak?
A dalszövegekben benne vannak azok az üzenetek, amiket közvetíteni szeretnénk. Ezen kívül köszönjük azt, hogy mellettünk állnak, mert ezért tud létezni ez a zenekar.
Olvasónk, Ferencz Andrea kérdése:
Volt a zenekarban olyan mélypont amikor úgy éreztétek abba hagyjátok?
Ha igen, mi volt az ami miatt folytattátok?
Természetesen, egy 15 éves pályafutás alatt elkerülhetetlen, hogy legyenek hullámvölgyek, de mivel mindig sokkal több volt számunkra a mérleg pozitív oldalán, ezért sosem fordult meg a fejünkben, hogy feladjuk. Szerencsére, nem is volt túl sok, vagy túl hosszú borúsabb időszakunk, és amúgy is nagyon elkötelezettek vagyunk a zenélés iránt.
Köszönjük a választ! További sikereket kívánunk!
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X