December elején jelent meg a Kies új albuma!

December elején Jelent meg a Kies új albuma, a Világmegváltó lemez!

A hazai rock színtér egyik meghatározó zenekara december 8-án engedte szabadon negyedik albumát, rajta 17 dallal. A Kies eddigi legsokrétűbb anyaga lett a Világmegváltó lemez, amit nemcsak a dalok műfaji sokszínűsége, hanem a vendégelőadók is jól példáznak.

A hazai punk-rock színtér élmezőnyébe tartozó zenekar a megjelenés előtt három dalt mutatott be a lemezről, emellett egy sikeres őszi turnét is lenyomtak, amivel a rajongók elkezdhettek ráhangolódni az érkező újdonságra. A zenekar célja, hogy egyfajta hidat képezzen a kollaborációkkal nemcsak a műfajok, hanem a bandák között is.

A Rózsa című dalban Myra Monoka énekel, a Rakétában Pulius Tibi gitározik. A Mudfield Kovácsovics Mátéja a Szemtől szemben vendége, a Csillagod vagyok című számban pedig Köteles Leander zongorázik. Mellettük feltűnik egy gyerekkórus, illetve a vonósok és fúvósok is fontos szerepet kaptak a rengeteg gitár mellett.

„Büszkék vagyunk erre a lemezre, hiszen amellett, hogy régóta dolgoztunk rajta, hogy ennyi új dalt hozzunk a közönségünknek, az is fontos cél volt, hogy további művészeket, más zenekarokat is bevonjunk az alkotásba a különleges együttműködésekkel. Mindenképp ki akartunk lépni a műfaji keretek közül és örülünk, hogy sikerült egy nagyon sokszínű lemezt létrehozni.” – mesélte a Világmegváltóról Kaldenekker Feri gitáros.

A Kies 2024-ben lemezbemutató turnéra indul, többek között Szegeden, Kecskeméten és Budapesten is megváltják majd a világot.

A lemez meghallgatható a Spotify felületén:
https://open.spotify.com/album/59uQwuKi8FmCimV956SiNf?si=9kjjbouiS0Kx1R5pyQDbsg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X