Dalriada: május 13-án érkezik az akusztikus album

Hello Világ!

 

Dalriada: Forrás – május 13-án érkezik az akusztikus album

2016. május 13-án, pénteken jelenik meg hazánk elsőszámű folk metal csapatának akusztikus válogatása. A Dalriada „Forrás” című albuma a NAIL Records / Hammer Music gondozásában lát majd napvilágot. A lemez előzeteseként a “Hajdútánc” akusztikus verziója szolgál:

A tizennégy tételes “Forrás” CD-re tizenegy jól ismert Dalriada nóta áthangszerelt, unplugged verziója került fel, vagyis egy csokorravaló -vegyesen késői és korai korszakos- dal átdolgozása a legkülönfélébb stílusokban, de mindvégig akusztikus köntösben; valamintWeöres Sándor “Galagonya” versének megzenésítése, továbbá két különleges feldolgozás: a “Középeurópai Hobo Blues III” Deák Bill Gyula repertoárjából és a “Bukott diák”Zámbó Jimmy-től.

DALRIADA_FORRAS_FRONT_1400X1400

Az akusztikus Dalriada CD már előrendelhető a zenekar hivatalos honlapjáról. Az exkluzív, limitált digipak formátumú változat mellé egyedi, csak az előrendeléshez beszerezhető póló is rendelhető, illetve az összes korábbi NAIL Records kiadású Dalriada album, kedvezményes áron!

www.dalriada.hu

A “Forrás” című CD bemutatása a megjelenés napján, a Barba Negra Track-ben zajlik majd, ahol -egy speciális, két részre osztott bulin- előbb egy rövidebb akusztikus szett-et, majd pedig egy főként az “Áldás” album dalaira koncentráló hangosabb műsorblokkot fog bemutatni a banda.

Esemény: ITT!

Untitled-11-300x238

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X