Dallamos rockzene – ahogy még nem hallottad!

Hello Világ!

 

Dallamos rockzene –  ahogy még nem hallottad!

május 7. Backstage Pub

 

Aki szereti a dallamos rockzenét, és kíváncsi ebben a stílusban egy új, de annál profibb csapatra, az feltétlenül látogasson el május 7-én a Backstage Pubba, ahol a fiúk fergeteges bulira készülnek.

stardust2

A Stardust Shine című dalával robbant be a zenei életbe, majd februárban megjelent első EP-jük két másik saját dalukkal. A Live Fast Go High és a Blue Jeans Eyes is  jól tükrözi azt a dallamos rock stílust, amely a nyolcvanas években hódított világszerte, de most, mai hangzással fűszerezve ismét reneszánszát éli nemcsak hazánkban, de külföldön is. A zenekart az énekes, Horváth Ákos alapította,  és büszke arra, hogy olyan profi zenészekkel léphet színpadra, mint a gitáros Gellér Tamás, a basszusgitáros Zo Rock, a dobos Kiss Tibor és a billentyűs Nagy György.

A Stardust koncertjein egyre több saját dalt hallhat majd az egyre nagyobb számú rajongótábor, de sok más jól ismert rocksláger is elhangzik. A csapat több más ismert zenész társaságában alapzenekara volt a nagysikerű Tribute to the 80’s Hard Rock & Metal Festivalnak, ahogy az idén megrendezésre kerülő Tribute to the 80’s Hard Rock & Hair Metal Festivalnak is.

stardust

Ugyancsak óriási sikert arattak ugyanitt a Backstage Pubban az amerikai House of Lords vendégzenekaraként, valamint a Piramis és a B52 vendégeként is.  A jövőben több önálló koncertjük is lesz itthon és a határon túl, európai klubokban is.
A Stardust igényes hangzása és maximalizmusa  az élő koncerteken ugyanúgy hallható, mint a stúdiófelvételeken: a dalok keverését  Nóniusz Gábor mellett egyébként az a Michael Wagener vállalta, aki olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint
Ozzy Osbourne, a Metallica, a Mötley Crüe, Skid Row vagy Alice Cooper.

A Backstage után a csapat május 21-én a Barba Negra Music Clubban a Tribute to the 80’s Hard Rock & Hair Metal Festival-on lép fel, majd június 18-án Hajdúszoboszlón, a Rock Cafe-ban koncertezik majd.

Youtube : https://www.youtube.com/playlist?list=PLfKUhvl0A4SQdwukjWmUZhkck3CMnbNkD

Zenekar: http://stardustaor.com/

Facebook: https://www.facebook.com/stardustaor/?fref=ts

 

Untitled-11-300x238

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X