CYD: megjelent a legújabb klip!

Nemrég, 2022. január 5.-én jelent meg a CYD hardcore banda legújabb klipje, Stand Tall címmel. A klipet egyébként még áprilisban forgatták, de a végleges formáját csak mostanra érte el. Alább meg tudjátok nézni.

Az esztergomi zenekar 2021 nyarán adott ki egy 5 számos EP-t – ekkor volt a 10 éves jubileumuk. A The Longest Way Home pedig egy komplett, a zenekar eddigi egész munkásságát tartalmazó kiadványként jelent meg: megtalálhatóak rajta bónuszként a 2014-ben megjelent Here Comes The Bastards EP és a 2016-os Next Round EP számai is.

“Áprilisban eszünkbe jutott, miután ezer éve nem koncerteztünk, hogy a barátainkat meglepjük egy úgynevezett “karanténkoncerttel”, amit természetesen kedvenc klubunkban, az esztergomi sportalsóban adnánk, persze miután egyeztettünk Bozsoval, meg Ricsivel.

A srácok örömmel mondtak igent az ötletre, és rögtön rendelkezésünkre bocsátották a helyet. A hangmérnöki munkára megnyertük Ujvári Zsoltot, aki száz éve dolgozik a csapattal, és mindig is a szívünk csücske volt. Nyolc órán keresztül forgattunk, a bulira csak egy szűk haveri kört hívhattunk meg, a létszámstop miatt, de így is remek este kerekedett.

Végül úgy gondoltuk, hogy egyelőre egy számot tárunk a nagyérdemű elé, a Stand Tall című nótát, amiből egy kvázi klipet kreáltunk, a stúdiós hangsávokat használva. Az este képi rögzítését két barátunk, Kosztán Csaba és Acélos Balázs vállalta. A videót Acél effektezte és vágta készre, a végeredménnyel mi nagyon elégedettek vagyunk, reméljük Nektek is tetszik majd. A dal elég negatív, sötét hangulatú, melyet a klip fekete-fehér látványvilága is alátámaszt. Egyfajta társadalomkritika, mely azoknak mutat egy középső ujjat, akik megpróbálnak lenyomni, ellehetetleníteni minket.” – mesélték a srácok a forgatással kapcsolatos dolgokat.

Ha több klipet vagy információt szeretnétek megtudni a zenekarról, vagy csak szimplán nem akartok lemaradni a velük kapcsolatos friss hírekről, itt tudjátok őket követni:
Facebook: CYD
Instagram: @cyd_echc
YouTube (nincs saját csatornájuk, itt éritek el a videóikat): H-Music Hungary

Minket pedig itt tudtok követni további hírekért:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X