Csabigél,Red Rockets,Velvet Moon

Szombaton azaz 2015.03.21.-én kerül megrendezésre Nagysimonyiban a Csabigél zenekar álltal megrendezett buli. Nagy bulira számítanak a zenekarok, és szerintünk is érdemes elmenni.Szóval ha egy kis bulira vágysz ott a helyed. Három nagyszerű fellépőt nézhet meg a közönség Velvet Moon, Red Rockets, Csabigél zenekarokat!

Lássuk ők mit mondanak a Szombati buliról:

Velvet Moon:

Nagy várakozással tekintünk a hétvégi buli elé…Kettő éve, hogy utoljára megfordultunk Nagysimonyiban, és négy éve hogy közös koncerten játszottunk a Csabigél zenekarral…Aztán valami eltörött, megszakadt…Ki – ki ment a saját útjára, s bár Celldömölki zenekarokról van szó, messze elnéztünk egymás mellett…A hétvége kiváló alkalom lesz, hogy rendezzük a sorainkat, hisz egy cél érdekében koptatjuk a színpadot évek óta…Mi így, és erre készülünk…A várakozásról pedig árulkodjon az örök mondat, ami előrevetíti a szombati koncertek hangulatát,színpadon innen és túl…LONG LIVE ROCK AND ROLL!!!

Red Rockets:

Sajnos a Red Rockets zenekart nem sikerült még az interjú időpontjáig elérnünk! Biztosak vagyunk abban, hogy ők is jó bulit csinálnak nektek, és szétszedik a színpadot! Egyébként a Red Rockets zenekartól nemsokára írunk egy hosszabb interjút is. Talán ha itt nem, ott többet megtudunk róluk.

Csabigél zenekarral egy kisebb interjút készítettünk:

Milyen célból lesz ez a koncert?

A koncert egész egyszerűen a saját szórakozásunk céljából kerül megrendezésre. 😀 Tanult gitárosunk Kutasi Ádám, aki a legnagyobb szerepet tölti be a szervezésbe. Celldömölk, és környéke rock életét egy picit felizgatni szándékozik, amibe én teljes mértékben támogatom, és mindenben segítek is neki. Mint mondtam Ádám az aki intézi az ügyeket, én sajnos nem tudok ebben rész venni a távolság miatt, és a többiek Szélesi Szabolcs (énekes, bass gitár), és Szélesi Rajmund (gitár, vokal) szintén segítenek Ádámnak. Régi ismeretség miatt esett a választás a Velvet Moonra, és a Red Rockets-re. Természetesen azért is mert mind a két zenekar elég intenzíven tevékenykedik Vas megye zenei életében. Megteszünk mindent, hogy nagyot üssön ez a buli, de szerintem mindenki azon lesz hogy ez így is legyen.

Mit tudhatunk rólatok röviden?

Zenekarról röviden: 3 éve alapították meg a srácok. Én később kerültem be a zenekarba, ez volt szerintem az első zenekar ahol volt egy délelőttös és egy délutános  dobos.  Szemi barátommal  zúztuk a koncerteket a Sörgödörben, ahol remek kis mulatozások fordultak elő.
Annyit mondhatok hogy remek emberekkel zenéltem együtt és zenélek. Ebben a 3 évben sokat tanultam   tőlük.

Várható valami idén?Album? Zene?

Nemrég csináltuk meg első stúdió számunkat. Fekete folt címmel hallgat és a youtube-on meg is találhatok. De igen készülünk új dolgokkal, számokkal.

Mit üzentek a rajongóknak?

3-ra mindenki meztelen 😀

Meg azt, hogy barátság, testvériség, szeretet, és béke és természetesen rock ‘n roll meg ital meg lányok

Bulira fel fiúk lányok!
Köszönjük az interjút a Velvet Moon zenekarnak, és Farkas Rolandnak a Csabigél dobosának
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X