CRUCIFIED BARBARA – VÉGE A DALNAK

Hello Világ!

18 év és 4 album után bejelentette feloszlását a  svéd rockcsajsziból álló Crucified Barbara.

A legutolsó album, a 2014 őszén kiadott In The Red turnéjával Budapesten is egy óriási klubbulit adó Crucified Barbara közleménye:

“A mai napon szomorúan mondjuk ki, hogy egy hosszú utazás véget ért. A Crucified Barbara volt az álmunk és nektek köszönhetően valóra is válthattuk!

Semmi sem pusztíthatja el a zenekarként és veletek együtt töltött idők emlékét. Az életünk azonban más irányt vett és tovább kell lépjünk. Az utóbbi évek mindannyiunkon nyomot hagytak és menet közben a játék öröme valahol elveszett. Azonban mindannyian zenészek vagyunk, így egyikünk esetében sincs szó az utolsó akkordokról, szóval minden bizonnyal látjuk még egymást, más körülmények között, más variációban.

Köszönet mindazoknak, akikkel együtt dolgoztunk az évek során, és akik akkor is hittek bennünk, amikor senki más nem hitt. Ugyanakkor nélkületek, a rajongók nélkül, nem tapasztalhattuk volna meg azt a szépséget és erőt, amit a rockzene nyújtani képes. Még egyszer köszönjük, hogy valóra váltottátok az álmainkat! A legjobbakat kívánjuk nektek – tisztelet!”

 

Untitled-11-300x238

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X