Crazy Mama Music Pub-Orfeus-Lemezbemutató koncert, End of Paradise, Cherokiee

Ismét nagyot szólt a győri Orfeus zenekar a hétvégén. Ezúttal két helyszínen is felléptek, Budapesten a Crazy Mama Musik Pubban, ahol a fővárosi rajongóknak is bemutatták legújabb lemezüket, melynek címadó dala a Színház a világ is elhangzott. A címadó dalon túl többek között felcsendült a lemezről a sokak által kedvelt, a lemez egyik meghatározó dala a Rendszerország is.  Jó néhány korábbi, már jól ismert dalt is játszott a zenekar a lelkes közönségnek.

Orfeus zenekar hivatalos oldala fényképe.

A fellépők között volt még a 2008-ban alakult széksfehérvári End of Paradise és a 2000-ben felállt budapesti Cherokee is.

End of Paradise fényképe.

 

Képtalálat a következőre: „cherokee zenekar”

A három zenekar ütős hangulatú, egész estét betöltő szórakozást nyújtott a rockzenét kedvelő rajongóknak.

Az Orfeus másnap Pannonhalmán folytatta, a Rock Majálison adott koncertet.

Orfeus zenekar hivatalos oldala fényképe.

A hűséges rajongótábort a korai kezdés és a meleg sem tántorította el. A kemény mag együtt élvezhette a zenekar nyújtotta színvonalas teljesítményt, a téren szép számban összegyűlt hallgatósággal kicsikkel és nagyokkal egyaránt.

Orfeus zenekar hivatalos oldala fényképe.

A zenekart legközelebb május 19.-én 21.00-kor, Komlón a Zrínyi Klubban láthatjuk-hallhatjuk, ahol folytatódik az Orfeus lemezbemutató turné.

Szeretsz írni? Otthonosan mozogsz a rockzene világában? Vagy esetleg csak szeretnél te elsőként foglalkozni a legújabb hírekkel? Akkor téged keresünk! A Haverock csapat keresi új tagját, aki segítene a sajtóinfók megírásában, szerkesztésében, közzétételében. Jó hangulat, közös ötletelések, és ha bármiben elakadnál, segítünk! Ha megtetszett a feladat, jelentkezz nálunk üzenetben. Légy te is egy remek csapat tagja! haverockkozosseg@gmail.com

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X