Cooltourstar: Újra hív a Rock ‘n’ Roll – Cool Head Klan zenészek alkotta új formáció

Cooltourstar: Újra hív a Rock ‘n’ Roll – Bemutatkozik a Cool Head Klan zenészek alkotta új formáció

Tavaly július 24-én egy emlékkoncerttel búcsúztak el zenésztársai, és a hazai rock/metal színtér prominens alakjai Molics Zsolttól, a Cool Head Klan, és a Mamut – 2021. november 30-án elhunyt – énekesétől. Egyben ez a rendezvény volt a CHK búcsúkoncertjei is.

A zenekar négy tagja, egy új énekessel a frontban új néven most tovább indul, egyrészt szeretnének tovább vinni Zsolt hagyatékát, másrészt új dalokkal is készülnek… hiszen a rock n’ roll örök!

Elsőként az Újra hív a Rock ‘n’ Roll című új szerzeményüket mutatják be, amihez egy videoklip is készült.

Cooltourstar – Újra hív a Rock ‘n’ Roll (hivatalos videó / official video):

A zenekar a folytatásról, és az új dalról:
“Itt az új banda, ami az utolsó Coolhead formációból fakad, mert úgy gondoltuk, hogy Zsolti örökségét a dalokon keresztül tovább kell vinnünk. Nem akartuk a régi névvel folytatni, mert az szervesen Zsoltihoz kötődik, de megőriztük az új név dallamában. A programban természetesen az összes fontos régi számot játszani fogjuk, ami megadta és megadja a Cool karakterét, és természetesen dolgozunk újakon, amik viszik tovább a rock és metal jellegzetességeit. Itt van rögtön az első új szerzemény, stílszerűen ‘Újra él a Rock ‘n’ Roll’ a címe, mintegy az újrakezdést jelezve. Ebben a klipben mutatjuk be új, fiatal énekesünket, Kozák Pétert, akinek segítségével tovább visszük Zsolt hagyatékát!”

A Cooltourstar felállása:
Kozák Péter – ének

Ángyán Tamás – gitár
Forgács József Zoltán – gitár
Forgács Róbert Szilárd – basszusgitár
Hornyák Balázs – dob

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X