Co-Headline turnéra indul az Amorphis és az Eluveitie

Co-Headline turnéra indul az Amorphis és az Eluveitie az év végén
Budapesti állomás is lesz: december 12-én a Barba Negrában

Azzal, hogy az élő koncertek végre kezdenek visszatérni a színpadokra eljött az idő, hogy a finn dark metal banda, az Amorphis és a svájci folk metal csapat, az Eluveitie is útnak induljon, tegye ezt ráadásul összefogva. Így 2022 végén co-headline turnéval örvendeztetik meg a rajongókat. Ráadásul Budapestre is ellátogatnak, így december 12-én a Barba Negrában lehet majd látni őket.

A H-MUSIC, a ROCK1 és a BARBA NEGRA bemutatja:
Amorphis – Eluveitie – Co-Headline Tour
+ különleges vendégek
BARBA NEGRA
2022.12.12.

“Hát nem lett sokkal könnyebb a világ dolga az utóbbi időben.” – mondja az Eluveitie főnök Chrigel Glanzmann. “Ennek ellenére még mindig akadnak kellemes és örömteli hírek. Már alig várjuk, hogy több mint két igazán furcsa év után végre újra turnézhassunk. Teljesen hihetetlen. És ha ez még nem volna elég, szuper izgatottak vagyunk, hiszen a pályafutásunk legmenőbb turné felállást jelenthetjük be. Útra kelni a drága barátainkkal és némelyikünk személyes kedvenc bandájával (Amorphis) – na ez az, ami több, mint amire egyáltalán számítani mertünk. Alig várjuk, hogy újra lássunk benneteket! 

ELUVEITIE – Ategnatos

 

 

Az AMORPHIS gitáros Tomi Koivusaari így nyilatkozott:“Sziasztok! Óriási örömmel jelentjük be a nagyszerű Eluveitivel közös európai turnénkat. Éppenhogy csak megjelent a 14. lemezünk, a Halo és alig várjuk, hogy élőben is eljátsszuk a dalait, na meg persze az elmúlt több mint 30 évből is szemezgetünk. Semmiképp sem hagyd ki, ráadásul további meglepetésekre is sor kerül majd!”

 

 

 

 

AMORPHIS – On The Dark Waters

❒ FACEBOOK ESEMÉNY:
www.facebook.com/events/514861053539644

❒ JEGYÁRAK:
9999 – early bird 
10999 – elővételben 2022.11.30-ig
11999 – elővételben 2022.12.11-ig
14999 – a koncert napján és a helyszínen

❒ JEGYLINK / TICKETS:
jegy.rock1.hu/amorphis-eluveitie_20221212

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X