Christian Epidemic INTERJÚ! Új album: “Aki nem tudja megvenni az lopja el.”

Hello Világ!

Megjelent a Christian Epidemic albuma! Nagyon jól sikerült album, érdemes megvenni, meghallgatni! Ezzel kapcsolatban kerestük meg a zenekart egy interjúval, amit most ti is olvashattok:

12360360_1099600866741252_3521275275852038229_n

Mit lehet tudni az albumról?

Sok érdekesség van a Christian Epidemic háza táján  hisz hamarosan megjelenik  5. albumunk és a zenekar 2016-ban már 20 éves jubileumát ünnepli.  Az album magyar verziója már sok emberhez eljutott hisz a decemberi Hammerworld cd melléklete. A címe  Sírba szánt teremtés „ . Természetesen Kereskedelmi forgalomban is elérhető lesz. Méghozzá egy nagyon különleges 3cd-s boxban. Ami a magyar cd mellett tartalmazni fogja a teljes album angol és német verzióját is. “Sírba szánt teremtés / Destiny Search / Schicksalssuche” néven lesz megvásárolható a tripla CD-s album 2016. Január 24-től!

Milyen dalok kerültek fel rá?

Nyolc vadonatúj dalt vettünk fel és az előző albumunkról újra vettük az Ezer Harang című dalt magyarul és németül. Persze csináltunk szokásunkhoz híven Introt is Gyehenna címmel.

jo91fb

Mi alapján válogattátok a dalokat, amik felkerültek a lemezre?

Mindig annyi számot rakunk össze amennyit fel is veszünk. Szóval nem volt nagy gond a válogatással. Úgy érzem elég jól meg fogalmaztuk magunknak jó előre , hogy mit is akarunk ezen az albumon vissza hallani  . Agresszív nyers albumot akartunk fogós részekkel ütős szövegekkel.

Hogy tekintetek vissza a 2015-ös évre?

Nagyon nehéz volt. Maga az alkotási folyamat is kicsit későn kezdődött és a három nyelv miatt is folyamatos teher volt rajtunk. Gyakorlatilag 3 albumot kellett felénekelni és ez óriási kihívás. Szolnokon dolgoztunk a Denevér stúdióban . Nagyon nehéz meló volt de azért jó hangulatban telt a felvétel. A végeredmény pedig azt bizonyítja , hogy jól döntöttünk .  

CHRISTIANEPIDEMIC_SIRBASZANTTEREMTES_LOGO_01_2400X2400

Milyen terveitek vannak 2016-ra?

A 3 CD-s digipack full extrás kiadványt először a DÜRER KERT-ben  a Death By Metal Fesztiválon lehet kapni január 24-én.  Ott természetesen fellépünk. Aztán jön egy rövidebb országos körút vidéki klubokban. Nyáron természetesen jó néhány fesztiválon is lehet minket látni. Szóval ezt az évet sok élő fellépés fogja jellemezni.

Idén is várhatunk albumot?

Nem most elég volt a stúdiózásból . Biztos el fog telni legalább 3 év mire újra számokat kezdünk írni. Szóval senki ne várja , hogy évente jönnek majd a Christian Epidemic albumok.

Mit üzentek az olvasóknak?

Aki tudja vegye meg az albumot mert nagyon megdolgoztunk érte és tényleg szívünk lelkünk benne van. Aki nem tudja megvenni az lopja el.

Nagyon köszönjük a válaszokat, további sikereket kívánunk!

cropped-Untitled-11.png

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X