Chipper: itt az első lemez – Self Patrón

Korábban olvashattatok cikket már egy görög rock-bandáról, a Leftover Bullets-ről. Általuk megismerkedhetünk most egy újabb görög zenekarral. Itt van tehát a Chipper és az ő első lemezük!

Előbb engedjétek meg, hogy ejtsek néhány szót az együttesről. A Chipper egy 2017-ben alapított, négytagú rock zenekar a görög Thesszalonikiből. A banda felállása: Nick Antoniadis (vokál, gitár), Nick Karamanidis (vokál, gitár), Chris Nalbantidis (basszusgitár) és John Charalabidis (dob). A zenei stílusukat valahol a hard rock, a heavy rock közé definiálják rock ‘n’ roll elemekkel.

A fellépéseik nagy részét a szülővárosuk klubjaiban bonyolították le, támogatva ezzel a neves rock és punk bandákat. 2020 februárjában együtt játszottak Görögország két jelenlegi nagy reményű bandájával, a Deaf Radio-val és a Bonzai-jal.

Ez idő alatt kiadták debütáló albumukat, aminek a címe Self Patrón. A lemez 8 dalát a Valve Studio-ban rögzítették. A lemezen hallható pörgő dob, torzított gitár és a váltakozó vokál a zenekar nyugtalanságát, gyötrődését és kreatív identitását mutatja be, ahogy ez az évek során formálódott bennük.

Dallista:
1. Self Patrón
2. Lonesome Killer
3. Burning
4. Expresso
5. R.A.T.S.
6. Silverstone
7. Brains on the Railings
8. Chipper
Itt van néhány link, hogy megtaláld a bandát a legnépszerűbb platformokon!
https://www.facebook.com/ChipperSKG/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X