Burnout, AWS, Depresszió zörgött a Végállomás színpadán!

Hello Világ!

Október 20.-án látogattuk meg a Végállomás klubot hiszen Szombathelyen híre ment egy fantasztikus bulinak! Igen, a hírek igazak voltak! Lenyűgöző koncertet adtak a zenekarok! Érdemes volt elmenni! És nektek?

Burnout:

Őszintén a zenekart én nem nagyon ismertem főleg ezért is mentem, hogy tapasztaljak. Jó döntés volt, hiszen már az első gitár hangot meghallva azt éreztem ez nem rossz zenekar. Azután dübörgött a dob, zörgött a basszus, és éreztem egy király buliba csöppentem. Mindent beleadott a csapat, ahogy kell, ezzel előkészítve a közönséget a következő csapásra!

AWS:

AWS -ről már többet hallottam, és fantasztikusan kezelték a helyzetet, amit a Burnout eléjük állított! Egyre többen jelentek meg a Végállomásban, és egyre jobban éreztük közeleg a buli fő előadása! Az AWS kitűnő csapatnak forrta már ki magát szóval hibát nem is kerestünk benn. Tudták mit csinálnak, és betöltötték az egész színpadot! A levegő már tényleg fortyogott a melegtől, a különböző pia szag is megcsapta az orrom! Végre éreztem hogy egy igazi Rock koncerten vagyok! 😀

Depresszió:

Depresszióról mondanak jót, és rosszat egyaránt, viszont a színpadot, a tehetségük, és a felépített “karrierjük” senki nem veheti el, megtartják maguknak! Ezt megmutatták nekünk is a Jubileumi turnén! Ha már Jubileum, akkor Isten éltesse a zenekart! 🙂 Sok ilyen koncertet még, amit a Végállomásban láttunk, és hallottunk! Fantasztikus dalok, fantasztikus, erős hangzással.

Köszönjük a zenekaroknak, és a szervezőknek a bulit!
Külön köszi nektek, akik eljöttetek!

Képek bővebben ITT!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X