Benzin-“A buli előtt fél órával kigyulladt a színpadon lévő függöny!”

Kedves olvasóink!
Mai napra a Benzin zenekart tartogattuk nektek. A debreceni csapat , ahogy a facebook oldalukból is kiderül Benzin rock stílusban mozog, amit nagyon jól csinálnak. Zenekarban egyébként megtalálható az egyik ex Tankcsapda tag “Labi” is. Töretlenül haladnak az idővel és koncertekkel, zenékkel szórakoztatják a közönséget.
Itt egy velük elkészített kis interjú, reméljük tetszeni fog!
Legyen ROCK 🙂
Mit lehet tudni a zenekarról röviden?
A Benzin zenekar jó tíz éve alakult Debrecenben. A jelenlegi felállás: Paszti- ének, Don -gitár, Labi- basszus, Ricsi- dobok. Ez a formáció három éve működik így. A tagok olyan csapatokban zenéltek korábban, mint a Trident, a Tower, Tankcsapda, Replika, Ölveti Blues Band, stb. Az évek alatt több száz bulit nyomtunk az országban, bejártuk az összes fesztivált, rengeteg motoros találkozón zúztuk. Pár éve jelent meg első albumunk a Hét Főbűn. Ez a lemez a Rockinform mellékletében ötezer példányban fogyott el, így aranylemez lett! Az idény nyáron inkább stúdióztunk, így kevesebb fellépésen láthatott minket a közönség. Persze a Campus fesztivált, és a szokásos Szegi tábort, illetve a jól bevált motoros találkozókat az idén sem hagyhatjuk ki.
Jó pár koncerten vagytok túl! Milyen fontos emlékek maradtak meg a koncertek során?
Számtalan jó buli emlékünk van, a legemlékezetesebb talán, mikor a Tancsapda vendégeként a PECSA-ban játszottunk. A buli előtt fél órával kigyulladt a színpadon lévő függöny! Mindenki azt hitte persze, hogy a velünk érkező tűzfújó gyújtotta fel a termet, de ő akkor épp a büfében kávézott.. Mire felértem a színpadra, már egy takarító néni poroltóval fújta tele az akkor vásárolt Ashdown erősítőmet .. Kicsit leizzadtam, de szerencsére csak kisebb károsodás érte a félmilliós erősítőt!
Mi a tervetek erre a nyárra, és az évre?
Ebben az évben elkészülnek az új dalokhoz készülő klipek. Legalább két dalhoz készítünk minőségi képanyagot is, hiszen ez ma már fontos dolog, a Youtube-ra nem érdemes csak hangot feltenni! Közben készülünk a koncertekre is, főként nyár végén és ősszel lesznek nagyobb megmozdulásaink országszerte. Szeretnénk a régi és az új rajongóinknak bemutatni a most elkészült dalokat, és persze a rádióadókat is megtámadjuk a felvételekkel!:)
Köszi a srácoknak az interjút! További sikereket kívánunk nekik!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X