Battle Beast, Alpha Tiger, The Order Of Chaos, Flood In The Desert

Hello Világ!

 

November 18. Szerda – Battle Beast, Alpha Tiger, The Order Of Chaos, Flood In The Desert – Barba Negra Music Club

Esemény ITT!

Jegyek: elővételben 4499 Ft (Metalshop, Hammer Zenebarlang, CD Pince, Headbanger, Viking, Barba jegypénztár), a helyszínen és a Ticketportal rendszerében: 4999 Ft

BATTLEBEAST_FB_EVENT
Az október 25-i Powerwolf koncertjegy felmutatásával a helyszínen is elővételes áron váltható belépő! 

Jegylinkek:

musicclub.barbanegra.hu/battlebeast_alphatiger_20151118

www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47444

www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=16772 


A finn Battle Beast az ‘Unholy Savior European Tour 2015’ elnevezésű első headliner turnéjával érkezik Budapestre novemberben. Őket kíséri a klasszikus heavy metal új generációját képviselő német Alpha Tiger és kanadai, énekesnő vezette hard rock, heavy metal banda, a The Order Of Chaos. A budapesti állomáson melléjük társul a szintén klasszikus vonalon mozgó hazai Flood In The Desert is. 

BATTLEBEAST_BANNER_800X550

2015-öt írunk, és eddigre már igazán megszokhattuk volna, hogy igenis lányok is lehetnek „rocksztárok”, azért még mindig bámulatba ejtő, amikor egy dekoratív szőke hölgy áll ki a színpadra és örült metal villázással megspékelve brutális orgánumával a csillagokat is leüvölti az égről. Nos, a Battle Beast esetében pontosan ez történik. Párszor már jártak nálunk, legutóbb például januárban lehetett ismerkedni velük, amikor is a Sabatont kísérték végig Európán. A produkció időközben kinőtte magát és első önálló turnéjukkal érkeznek hozzánk szerdán. A körút nevét adó Unholy Savior a csapat harmadik nagylemeze. Álljon is itt egy nóta kedvcsinálónak, hiszen biztosan felcsendül majd:

Battle Beast: Madness hivatalos videó:

A fiatal német Alpha Tiger közvetlenül a Battle Beast előtt lép majd színpadra. Ők is januárban jöttek ki az új lemezükkel, amit egy gyors énekes váltás követett. Most már minden a helyére került, így újult erővel vágták bele magukat a turnézásba.

Alpha Tiger: We Won’t Take It Anymore hivatalos videó:


A „girl power” életérzést erősíti majd a kanadai énekesnő vezette The Order Of Chaos is. Erre a produkcióra is érdemes lesz odafigyelni. Nyári videójukkal hangolódhatunk!

The Order Of Chaos: Apocalypse Moon hivatalos videó:

Az est nyitó bandája a budapesti fiatalokból álló Flood In The Desert lesz. A srácok a dallamos heavy metal-ra esküsznek, várva várt és évek óta folyamatban lévő debüt lemezük pedig meg is jelent idén Árvíz a sivatagban címmel. Májusban a Skull Fist előtt melegítették a deszkákat, ezúttal a Battle Beast előtt van a helyük.

Flood In The Desert: Világok Harca:

★PROGRAM:
▲ 18:45: Kapunyitás / Doors
▲ 19:15 – 19:45: Flood In The Desert
▲ 20:00 – 20:40: The Order of Chaos
▲ 20:55 – 21:45: Alpha Tiger
▲ 22:00 – 23:30: Battle Beast  

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X