Barlangból a Bányába

Barlangból a Bányába 🙂 – új, saját bázisra költözik a H-Music!

Fontos változás következik a H-Music életében: a jövő héten “egy kerülettel” :), arrébb költözünk.

Elhagyjuk a legendás 11. kerületi Fadrusz utca 2-es bázist és a 10. kerületben folytatjuk, a Füzér utca 54/b alatt.

Költözik minden: a H-Music Shop (üzlet és átvevőpont), a kiadói iroda és a kis -és nagykereskedelmi raktár is, minden egy helyen lesz ezentúl egy szerény, de praktikus, számunkra kialakított bázison, és ami nagyon fontos; végre saját otthona lesz a legnagyobb hazai független (rock / metal) cégnek!

Az új címünk március végétől: 1102 Budapest, Füzér utca 54/b.

Ezen a környéken van a Kőbányai Zenei Stúdió, a Köszi, a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központ, a 4K Kulturális Központ és rengeteg zenekari próbaterem is, ebbe a hálózatba is bekapcsolódunk!
Az új hely megközelítése rengeteg irányból lehetséges: a Kőbánya felső és Kőbánya alsó közlekedési csomópontok között vagyunk – a környéken rengeteg busz (9, 10, 95,151, 162, 162A, 185, 195, 217, 262), -és villamosjárat (3, 28, 28A, 37, 37A, 62, 62A, 69) pár perc sétára.
A mi kedvencünk pedig a belvárosból a Keletiből és a Nyugatiból is induló vonat: 1 megálló BKK bérlettel és rengeteg járattal!

Autóval érkezőknek a környéken mindig rengeteg szabad hely van, a parkolás pedig hétköznap is ingyenes.

Március 21 és 26 között a költözés miatt zárva tartunk a Fadrusz utca 2-ben, sürgős esetben kérjük hívjátok a telefonszámunkat: +36703622264 és igyekszünk segíteni.
Március 28-tól már az új helyen szolgálunk ki minden kedves vásárlót és rendelőt!
Mivel közel negyedszázad rock és metal történelmét és raktárkészletét mozgatjuk meg pár nap alatt, a következő napokban igencsak sok feladat hárul a H-Music csapatra, kérjük szépen a türelmeteket ebben az időszakban!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X