Barbaró Attila és a Bulibanditák: új formáció élén jelentkezik szólólemezzel a Junkies gitárosa

Egy friss klipes dallal mutatkozik be a Barbaró Attila és a Bulibanditák nevű új formáció élén a Junkies gitárosa, aki a napokban (dec. 22) ünnepelte 49. születésnapját. Jövőre, az 50. születésnapjának évében pedig egy teljes új lemezt is kiadnak, a “Kedvenc italom a szóda” című dal ennek az előhírnöke. A videoklip a The Greatest Creative stábjával készült, a csapatban Attila mellett több ismert arccal is találkozhatunk, Weisz László, Nagy Hunor Attila, Czakó Dániel, Weisz Icuka, Müller Attila, Kaján György és Fajszi Csanád egészítik ki a zenészek teljes névsorát.

Egyéb online felületen is elérhető a dal: https://songwhip.com/song/barbaro-attila-es-a-bulibanditak/kedvenc-italom-a-szoda

Barbaró Attila az új zenekarról:

Jövőre leszek 50 éves, erre az alkalomra terveztem egy szólólemezt, amin olyan dalaim fognak szerepelni, amik az idők során összegyűltek, de egyik zenekarom repertoárjába sem illenek bele. Minden dal más stílusú lesz, de a hangszerelés ugyanaz, ez teszi majd egységessé az album hangzását. A tagok régi barátaim, akikkel együtt zenéltem korábban valamelyik zenekarban, kivéve Hunor, akivel még nem, ezért is örülök, hogy megtisztel lelkes közreműködésével. Ezt a dalt választottam előzetesként arra a célra, hogy bemutatkozzunk a közönség előtt, a teljes lemez pedig jövőre fog elkészülni. A klipet Závodi Marci és Lévai Hangyássy Bence stábja készítette, akik már számos ismert hazai és külföldi előadóval forgattak.

A zenekar tagjai:
Barbaró Attila – ének, gitár
Weisz László – gitár
Nagy Hunor Attila – dob
Czakó Dániel – basszusgitár
Weisz Icuka – vokál
Müller Attila – szaxofon
Kaján György – trombita
Fajszi Csanád – pozan

Facebook: https://www.facebook.com/Barbar%C3%B3-Attila-%C3%A9s-a-Bulibandit%C3%A1k-100893118084341/ 

Kiadó: https://www.facebook.com/HammerMusicHungary/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X