AWS: új klippel jelentkeznek a srácok

Augusztus 18.-án, szerdán az AWS Facebook oldalára a következő poszt került ki:

2019 elején érkezett a megkeresés a Volt Filmtől az akkor frissen induló Road Movie kapcsán, hogy képviseltessük magunkat mi is egy dallal. A projekt lényege röviden, hogy az előadók, énekesek és zenekarok egy számukra fontos, kedves, vagy bármilyen szempontból jelentős városról, tájegységről vagy régióról írnak egy dalt, amihez később videoklip is készül.
2019 júniusában adtuk le a dal demóját, aminek kuriózuma, hogy Örs hosszú idő után nem csak énekes-szövegíróként vett részt a munkában, hanem a dal zenéjét, alaphangszerelését is ő találta ki.
A mi témánk a Zsámbéki-medence, azon belül is főleg Budakeszi lett, hiszen Örs, Bence és Roni Budakeszin nőtt fel, Dani Pátyon, Soma Solymáron. 2020 tavaszán forgattuk volna a klipet, de a frissen kialakult járványhelyzet miatt halasztanunk kellett.
Mint azt korábban is többször említettük, három olyan új dal van, amit Örs egészében felénekelt, és ezek közül ez lesz az első, amit végre megoszthatunk veletek.
A dal eredetileg Budakesziről szólt, arról, hogy Örs mennyire szerette szülővárosát, a helyet, ahol felnőtt, mennyire hiányzott neki és mennyire várta, hogy életének egy későbbi szakaszában egyszer visszatérhessen oda.
A forgatás több szempontból is egy újabb mérföldkő volt a gyászunkban. Most először fotóztak minket úgy, hogy négyen voltunk a képeken, most először zenéltünk úgy, hogy csak négyen játszottunk a kameráknak.
A videó végén van egy jelenet, ahol Örs családja, legközelebbi barátai és mi énekeljük a refrént. A velük való találkozás és a közösen töltött idő, együtt énekelni Örsnek egyszerre volt pokolian nehéz, mégis óriási segítség számunkra.
A dal és a klip jövő hét szerdán érkezik, és szeptember 5-én is játszani fogjuk a Budapest Parkban. Nektek, Örsnek, nélküle, és mégis vele.
Tehát a jövő hét szerdát, augusztus 25.-ét izgatottan, mégis megtörve várjuk, illetve a szeptember 5.-i dátummal is valahogy így vagyunk.
Az emlékkoncerttel kapcsolatos infókat ide kattintva találjátok.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X