AWS – a végső megmérettetés: ma este az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Csütörtök este hatalmas erejű produkciójával bekerült az AWS a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, ahol a közönség fogja kiválasztani a 26 versenyző közül az év dalát. A srácok talán eddigi legjobb teljesítményüket nyújtották, elképesztő erővel és átéléssel szólt Lisszabonban a Viszlát nyár!

Az elődöntőhöz hasonlóan a finálé ideje alatt sem lehet az adott versenyzőre hazájából voksolni, ezért minden eddiginél nagyobb szükség van a határon túli magyarok támogatására! Az alábbi képen megtaláljátok, melyik országból milyen számról lehet szavazni.

Fejenként húsz szavazat adható le, az összes elhangzott versenydal után a 21-es kódot kell sms-ben küldeni, melyre nagyjából 15 perc áll majd rendelkezésre.  Az sms-es szavazás mellett lehet telefonon, és a hivatalos alkalmazáson keresztül is voksolni! Minden külföldön/határon túli magyarlakta területen élő ismerősötöket buzdítsátok arra, hogy voksoljon. Minél nagyobb az összefogás, annál jobb eredmény várható! A Viszlát nyár egyik különlegessége a mezőnyben, hogy egyedüli metal dalként van jelen. Mutassuk meg Európának és az egész világnak, hogy mekkora dolgokra képes a szubkultúra összetartó ereje!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X